Téma: letnění hvězdníků r.2013
Zakladám túto tému na rok 2013.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » letnění hvězdníků r.2013
Zakladám túto tému na rok 2013.
Pavle, máš pěkně udělaný foliak, můžu jen závidět.
Na amky bude len predná šasť 3x3 metre s regálmi. Druhú časť som pristavil pre svokra na paradajky, uhorky...
Prednú časť foliáka už nebudem zakrývať fóliou - myslím že by tam bolo pre amky už moc teplo.
Tak to je nádhera a věřím že jsi si máknul.
Pavle máš to parádně vymyšlené Za jak dlouho tam budeš amky stěhovat? Mě už by to lákalo dát je ven ale ještě může mrznout :cool:
Tak ať ti to dobře dopadne Zdraví je na prvním místě
No teda, ty se máš.! To je u tatínka?
Nee, to je u nás doma Je to jen na amarylky Dárek k výročí
Evi, perfektné.
To teda je nádhera. Jak je to velké a vysoké? Teď už to budeš mít na mouchu zabespečené dokonale.
U mne ani letos jsem nenašla žádnou larvu.
Evi , Pavle máte to nádherné já opět jako každý rok na balkoně už jsem jich půlku vynosila na parapet jenom ty menší velké dám na
zem.
Pavle ať jsi brzo z nemocnice doma a vše dobře dopadne
Karen, rozměry jsou výška 209 cm, šířka 185 cm, délka 248 cm.
No tak to už stojí za to .Nádhera.
Je to myslím tak akorát... bude to jen na kvítka a budou tam i police na truhlíky - na semenáčky... myslím že to bude stačit
Evi to je nádhera a vejdou se tam? Není to malé?? :)Pavle taky nádhera ,jak Eda jde jen závidět.
No pokud se mi nerozmnoží tak to bude stačit Už se musím krotit
To už tady slýchám pár let že se někdo musí krotit.
Já už to ani netvrdím , Evi kdy se tak asi stavíš, říkala jsi že dojdeš na kafe! ale to už je dáááávno
Já už šoupla dneska truhlík na balkon. Ať maj dost světla, teplo přijde později(o:
Evi,Pavle nádhera
Pavle držím palce ať si brzo fit
Evi,já to tak hrozně nevidím,přikoupíš další sleník
Díky. Do nemocnice som šiel včera ráno, zoperovali ma a hneď večer ma aj prepustili - tzv. jednodňová chirurgia. Všetko je O.K.
Len teraz musím mať nohu pár dní v kľude, aby sa rana zahojila. Už by som najradšej všetko sťahoval do foliáku. Je také krásne počasie. No nič, pár dní to musí počkať.
Pavle to ti neuteče hlavně že jsi v pořádku to je moc důležité, zdravíčko máme jenom jedno a musíme si ho trochu šetřit a vážit si ho,vím o čem mluvím!
Máš pravdu, díky moc.
Pavle,vydž léčení následků by bylo daleko delší.Hlavně že je vše v pořádku.
Pavle taky ti držím palce, ale myslím,že ty to ani nepotřebuješ. Když tě hned pustili, tak je to všechno OK. Tak jen vydrž a nic neuspěchej. Amky počkají,mají před sebou celé léto.
Pavle také přeji brzké uzdravení. Uspěchat nic nemá smysl. Amky pár dnů počkají. Stejně je ještě venku zima - alespoň Ti nepomrznou......
Pavle,i já přeji rychlou rekonvalescenci a hlavně už nikdy více žádný úraz.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » letnění hvězdníků r.2013