Užitečné: zmenšení fotografie janforman.com rajce.idnes.cz imgup.cz 2i.cz
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » cybister » Evergreen
Stránky Předchozí 1 … 8 9 10 11 12 13 14 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
:rolleyes: :rolleyes: to nebude mít chybu až vykvetou všechny
ježiškote to je nádhera ,úžasné !!!
To pomalu vypadá,jakoby to byl kříženec po cyrtanthus herrei,foto níže:
rozhodně moc zajímavá květina
O tenhle kousek bych měl docela zájem,z jara se po něm poohlédnu.
Tolik květů pohromadě jsem snad ještě neviděla
Otevírá se i druhý stvol a tam to vypadá také na slušnou nadílku,lehce jsem nakoukl a vypadá to na 8 a více.
Překráásné!
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
nemám slov nádhera
Čím si to krmil že to má tolik květů
Můj oblíbenec moc krásný blahopřeji
Evčo, tak to je ta od tebe!! Nemrzí tě to??? Já mám moc velkou radost. Bez tebe bych ji neměla tak znovu mooooc děkuji!!
Nemrzí Karen, jsem ráda že máš radost
To mám! Zatím teda žádnej lísteček, ale cibule je silná tak snad zaboduje. Ta první co nepřežila byla maličká a nechytala se .Zašla po odkvětu ,jen semenáčky po ní nějaké mám.
Ta moje se taky zdá v pořádku, takže nemám čeho litovat Krásně ti kvete
super Karen, je to frajerská amka, jako vždy vysoka
Je zaujimave,ze sa mi prve prebudili cybistery.Najskor La Paz,teraz aj mne nakvita Evergreen.Vyhnal dva stvoly,jeden ale vyrastal nejako sikmo,tak sa mi ulomil ako som ho chcel uviazat k opore.Dal som ho do vazy.Fotky budu asi tak za 2-3 dni.
To je nádhera, takový věnec květů !!!Já mám jen 4
Je moc krásný gratuluji
Opět mě trápí Evergreen loni jsem mu seřízla podpučí dlouhou dobu nerostl pomalu celé léto jako kbyby spinkal na podzim vyhnal krásné dlouhé listy náhle začaly usychat, tak jsem ho dala spinkat teď začal znovu vyrážet vyhnal opět pět krásných dlouhých zelených listů měla jsem velkou radost i když nekvetl a ouvej z ničeho nic začaly listy opět usychat už má pouze jeden, kořeny jsou v pořádku, tak nevím kde může být zakopaný pes
Letos bych řekla, že mám s nimi problémy celkově nějak špatně rostou a to loni v létě jsem se o ně víc starala jak kdy jindy možná jim
větší péče nesvědčila
Po loňském seříznutí podpučí na jaře kvetl v červnu, v prosinci začaly žloutnout listy, tak jsem ho dala do chladu a teď na jaře vykukují dvě poupata. Předtím dva roky nekvetl a nové listy postupně usychaly, takže to seříznutí prospělo. Má dvě období klidu během vegetace. Tolik mé zkušenosti s tímto skvostem.
M.
Jsou to krasavci. Nádherné květy.
Evčo ten můj od tebe se začal olisťovat. Trvalo mu to od 11. 03. to jsem dávala fotku sem .
Magdi gratulujem, je nádherný.
Mne tiež od kvitnutia v 12/2012 doteraz spal. Až teraz konečne začína rásť nový list.
Stránky Předchozí 1 … 8 9 10 11 12 13 14 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » cybister » Evergreen