Téma: Pokec o všem-14
Já vím Jirko že to jsou miminka, ale Lenča píše že jí zůstalo pár semínek... jestli je někdo nechce
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pokec o všem-14
Já vím Jirko že to jsou miminka, ale Lenča píše že jí zůstalo pár semínek... jestli je někdo nechce
Jo táááááááák.
Jasně. Semínka. Semenáčky si neumím představit, jak poslat. Je to menší, než špendlíková hlavička s minikořínkem.Snad je nevyhubím. Tak nikdo? Evi prosím, pošli mi adresu.
Takhle se snažím šetřit místem....
http://jork123.rajce.idnes.cz/ruzne#IMG_6638.jpg
http://jork123.rajce.idnes.cz/ruzne#IMG_6637.jpg
ale nevím jestli se mi podaří dát sem foto. Nemůžu přijít na to, aby se zobrazila rovnou fotečka. Tak snad aspoň takhle.
Máš to pěkné, ale bála bych se že mi to spadne
... veru tak, hlavne v lete keď amky majú veľa listov sa môže stať že sa ti kvetináče vysypú. Musíš dávať pozor.
Já takhle bojuju vždycky teď než se oteplí. Po zmrzlích je stěhuju na balkón. Letos mi přezimovaly nebývale dobře a hned na štědrý den jsem objevila první nadílku květních pupenů. Jindy to přichazí až tak o měsíc později a to ještě postupně. Taky jsem po objevení těchto stránek rozšířila jejich počet :o a už si dělám laskominy, že na podzim nějaké k nim přidám :rolleyes:
To u nás by to nešlo,mám doma kočky,takže by bylo vše na zemi
Tyhle stránky jsou nakažlivé
To tedy ano. Když stěhuju na zimu , všechno z dvou šestimetrových balkónů a ze zahrádky domů, tak vždy nadávám a že to prý omezím. Jo zlikvyduji jednu věc a pořídím dvě.... ale co tady vykládám
jj to znám, když tak uvažuji co bude až všechny ty semenáčky a dorost dospějí ???? Taky občas něco udám ale hned jásám nad něčím novým.
No teď stoná moje dušička po Prelude, Novelle a Maguireś Envy.....jé to je se mnou hrůza.
Taky se přidávám,Jirkům vše nejlepší,hodně štěstí,zdraví
Já se taky přidávám k blahopřání všem Jirkům, hlavně tomu našemu od Olomouce:-)
A ještě bych se chtěla zeptat. Nemáte někdo doma streptocarpus (příbuzný africké fialky)? Moc se mi líbí, chtěla bych si ho doma zkusit vypěstovat z listu.
Já taky, bledě modrý a ten druhý je teď nevim jestli je růžový nebo vínový. Asi bude růžovo vínový. Jak ale poslat x předat?
Holky, to byste byly moc hodné, kdybyste se se mnou podělily. Stačilo by poslat odřezaný lístek v igelit. sáčku třeba v bublinkové obálce. Jsem ze Severní Moravy. Můžu se revanšovat nějakými cibulkami amarylek. Napíšu Vám zprávu. A ještě jednou moc děkuji. Jana
Na e-mail mi pošlete adresu a já se pokusím. Jen aby se to v obálce moc nerozlámalo. Nějak to vymyslím.
Tak i já snad jako poslední se přidávám ke gratulantům a přeji všem Jiřikům vše nejlepší hodně zdraví, také trochu štěstí a vůbec ať se daří vše jak si každý přeje
všechno nejlepší!!
Jirkovi přeji dobré zdravíčko.
Všem moooooooooooooooooooooc děkuji,že jste si na mě vzpoměli.
tiež prajem Jirkovi veľa veľa zdravia a celkovo nech sa mu darí v živote tak, ako si on predstavuje.
Jirko, tiež sa pripájam ku gratulantom...
Také se přidávám a přeji Jirkovi všechno nejlepší k svátku
Jirko taky se přidávám k ostatním a na poslední chvílku přeji hlavně hodně zdraví.
Před dvěma roky mi poslala Komulka balík cibulek tulipánů. Loni to byl první rok co jsem napětě čekala na květy a ono skoro nic nekvetlo a to jsem se o ně tolik starala. Celkově rozkvetlo jen několik těch třepenitých žluto oranžových. Tak jsem se o ně přestala starat, už jsem je nevyndávala ze země a jen občas vyplela trávu a plevel. Teď jsem se nedostala na zahradu kvůli rozpadlým schodům,až včera a že jsem teda koukala.Bylo to pořádné překvápko. Komulko ještě jednou dík !!!
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pokec o všem-14