Re: nabídka cibulek amarylisu
Jitko, neboj já mám tyhle cibule 2,tak jak zjistím která to je pošlu ti malou cibulku.Určitě na 100% bude.
Já tě někde přehlídla ,je dobře že ses přihlásila.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » nabídka cibulek amarylisu
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Jitko, neboj já mám tyhle cibule 2,tak jak zjistím která to je pošlu ti malou cibulku.Určitě na 100% bude.
Děkuju moc, Heli, mám radost. Hned jak budu taky něco mít, ozvu se, slibuji. J.
Jitu nechci známku až někdy budeš mííít úúúplně malinkou cibulku tak mi ji můžeš poslat a budem vyrovnaní ale fakt neposílej žádné známky ju
a nebylo to moc vysypané ???? sem se snažil
a nebylo to moc vysypané ???? sem se snažil
Radku vysypané nebylo, a poslal jsi mi toho až moc :-)) Už je opylené a těším se. A hned jsem si taky dala pár tyčinek z Clowna do mrazáku na další opylování.
tak to je dobře já myslel ...no šak to znáš pošta ..
Taková perlička, asi před třemi roky na jaře, když jsem cibule začal sázet, přišel za mnou jeden kolega, že prý má rád kytky a amarylisy se mu moc líbí. Dal jsem mu asi 20 cibulek, některé mohly i kvést. Za čas jsem se ho zeptal, jestli mu některá vykvetla a jak mu rostou. Řekl mi, že hned jak se udělalo koncem března hezky,zasadil je do záhonu asi 10 cm hluboko a zatím mu žádná nevyrazila. To bylo někdy v červenci. Teprve pak se zeptal, jak se vlastně sázejí. Škoda jich,že. Ale neva, budou další. Karel
Taková perlička, asi před třemi roky na jaře, když jsem cibule začal sázet, přišel za mnou jeden kolega, že prý má rád kytky a amarylisy se mu moc líbí. Dal jsem mu asi 20 cibulek, některé mohly i kvést. Za čas jsem se ho zeptal, jestli mu některá vykvetla a jak mu rostou. Řekl mi, že hned jak se udělalo koncem března hezky,zasadil je do záhonu asi 10 cm hluboko a zatím mu žádná nevyrazila. To bylo někdy v červenci. Teprve pak se zeptal, jak se vlastně sázejí. Škoda jich,že. Ale neva, budou další. Karel
Tolik škody Ale máš pravdu, budou další
Tolik škody Ale máš pravdu, budou další
Karle taky jedna perlička o bibulkách moje maminka si spletla cibuly s cibulkami narcisů(šparně vidí) a guláš byl dobrej všichni jsme si pochutnali,na jaře hledala a nebylo co sázet neskoušet!!!!
To mi připomělo ještě jeden úsměvný zážitek, tchán měl v Praze malou zahrádku, kde si pěstoval zeleninu a i květiny. Doslova miloval gladioly. Švára mu z Německa přivezl asi dvacet cibulek v papírovém sáčku. Ten pak tchán omylem vyhodil místo stejného sáčku, ve kterém byl odpad.
Marci dneska došly cibulky od p.Ďuricový jsou nádherný a jedno má dokonce poupě tak jeden dáreček budu mít už letos a ještě tam byly dvě miminka.
Jani,tak to už jsi druhá.Na tom drohém fóru dnes taky jedné došly a taky jí jedna pokvete
Jani,tak to už jsi druhá.Na tom drohém fóru dnes taky jedné došly a taky jí jedna pokvete
musím říct že jsou fakt moc pěkný,ona prodává každý rok? :/
Já nevím,já na ni padla taky na internetu-Bazoš...Až pak jsem zjistila,že bydlí za rohem
Já od ní kupovala tři cibule, a na květ nejde žádná A přitom dvě už na to velikost bezpochyby mají Listy mají jako blázen ale květ nikde Třeba se ještě nějaký vyklube
pearl black a benfika můžu se zeptat jaký je vnich rozdíl?barvu mají stejnou podle obrázku nebo ne?
mě amarylky taky nekvetou a jedna už by měla paní co mam od ní cibuli říkala,že ji vloni kvetla a mě nic
Nebude to jednoduché je rozeznat. Kopci mají právě kvést současně, mohla by nám říci jestli je nějaká odlišnost.
Já si u Ďuricové přímo vybírala a taky nic...jenže mě donesla asi šest kytek a čtyři jsem brala já...takže jsem neviděla všechny
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » nabídka cibulek amarylisu