151

Re: Pokec o všem-14

Vždyť mají ještě měsíc a půl minimálně čas. Loni jsem je sklízela v půlce října  a pamatuji si ,že jim sice listy nausychaly, ale byly povolené do stran. Taky nemám v úmyslu  je sklízet dokut nebudou hrozit mrazy. Pod textilkou jsou i tak chráněné. Do bytu budu brat tak jak říka Eda, ale doufám že se to bude týkat jen těch co jsou stálezelené. Docela jsem zvědavá jak se budou chovat kříženci po Papilu a podobných . Semenáčci co jsou zasazené do bedniček dám do sklepa.

152

Karen, už jsem všechny, kterým vyrůstají nové listy, odnesl do místnosti, kde budou mít teplíčko. Ostatní nechám venku až do poloviny října.  Provedl jsem to raději hned, ono to rychle uteče a bude říjen.

eda

153

Ahoj všem , jej dovolená Evi závidím já skoro celé leto po nemocnicích.Dneska jsem se zrovna vrátila t z pohotovosti, a to jsem 3 tydny ležela na neurologii.Po 3 dnech bez bolestí opět pohotovost. A v utery odjezd na neuro chirurgii do Plzně. Snad už bude konec bolestem. No je konec leta tak by mohl. ag  ad  ad

154

Edo, tak to já tolik nespěchám,u nás je docela pěkně, začíná se zase ukazovat slunko, po těch deštích.no jo, já bydlím na jižní Moravě možná ty máš chladněji, netuším odkut jsi.

Jani, držím palce,aby tvoje trápení konečně přešlo. určitě bude líp. an

155

Karen děkuji snad už se to blíží ke konci, už toho mám  plné zuby celé leto po nemocnicích.

156

Tak Edo, abys věděl, tvoje příprava na zimu, mě vyprovokovala taky k činosti. Pepča odjel do Chorvatska a tak jsem se taky začala chystat na zimu  a kramařím ve špajzu. Tam jsem měla loni cibule a když to tam přeskládám,vejde se jich tam víc i když budou v květináčích.

157

Karen jen si dělej místo, budeš ho potřebovat  ab

158

Jani, držím palce ať jsi fit  ag   tak jednou za měsíc si na tebe vzpomenu že ti mám poslat cibulky  ab ,takže to vidím že to necháme na příští rok na jaře  ab  ab .Jen mě prosímtě potom uháněj  ab   ab
Hrozně  rychle to léto uteklo,já nic nestihla  ab  to je hrůza   ab    ab

159

Karen ,to místo budeš opravdu potřebovat  ab    ab    ab
Já zatím na uklízení domů nespěchám.Jsou na půdě a pořád je tam relativně teplo. ab
Takže počítám až v říjnu.Zatím je čas.

160

Ilonko, však jsem na to myslela. Musí se mi tam vejít i brambory. ab  ab  ab

161

Karen,brambor bude letos málo.U nás je úroda špatná a hlásí to všude.

162

Taky už jsem to slyšela, ale tady byl nedostatek i loni. Zatím nám nějaké prodali tak jak Pepča dojede od moře hned musíme zase koupit. Já už je nepěstuji, mívala jsem na zahradě  a takové 3 pytle jsem měla,teď už všude kralují amarylky.Na bramdory nezbylo místo.

163 Naposledy upravil: janka (02-09-2013 22:02:16)

Helí diky ,zítra to jistí PlzeŇ a tam se snad už rozhodne co semnou. :lol:

164

Držím palce  an

165

an  an taky držím palce an  an

166

Prohlížela jsem si fotky, co jsou vložené na tytulní straně podle abecedy a přitom jsem si vzpoměla na  Fotoalbum . Docela jsem na něj zapoměla ,že vůbec existuje. Když jsem jej otevřela překvapilomě ,že už loni tam nic nepřibylo. Tak nevím, bylo to už zrušené, ? nebo zapoměli jsme všichni. Myslím takové to album, jak se fotka poslala Edovi  a on ji přidal do příslušného ročnílu??? Edo je to zrušené,,,nebo jsem něco popletla a zapoměla??

167

Jani, držím ti palce aby ti všetko dobre dopadlo. Zdravie je to najdôležitejšie.  an

168

Karen, vkladaní nových fotografii je zrušené. Kapacita stránek je na 82 procent plná a fotografie jsou náročné na paměť, ukládaly se přímo na stránky a rychle ubíraly prostor.S fórem to nesouvisí. Forum je plné z 50 procent a fotografie jsou na jiném serveru, takže fórumvydrží ještě dlouho.

eda

169

Jo tak to jsem nevěděla. dík za info.

170 Naposledy upravil: myska (04-09-2013 22:00:37)

Jani moc Ti držím palce . Určitě vše dobře dopadne. Já jsem od loňského jara po 4 operacích, zatím je vše dobré , tak už mám doufám vybráno. Tobě budu moc držet palce.Mě to moc pomohlo , že na mě tady kamarádky a kamarádi myslili a vždy mě milým slovem povzbudili.

171

Já se jdu chlubit, snad mi to nebudete mít za zlé, ale já mám obrovskou rdost?? an Včera byl náš pejsek  - krysaříček na výstavě  a moc se líbil. Je ještě ve mladých -je mu rok ,ale vyhrál svoji třídu  a dokonce i nejlepšího mladého pejska výstavy. Tak dostal doma velikou pusu a kus kuřete za odměnu a na přivítání. Na výstavě s ním byla dcera tak proto.

http://img.janforman.com/th/Guglv8fz.JPG http://img.janforman.com/th/IMG854651fw.JPG

172

Karen moc gratuluji a jak je na medaily jak se patří pyšný  ab

173

Moc gratuluji. Je to radost, když se domácí mazlíček umístí. ab

174

Všem vám děkuji za podporu .4.10. jdu snad naposledy do nemocnice pod kudličku.A pak už bude snad pokoj.

175

Jani,držím palce  an    an    an

176

Karen, to máš moccc šikovného pejska  an
a to kuře si zasloužil  an    an    an  opravdu to potěší

177 Naposledy upravil: karelex (11-09-2013 10:40:33)

Janě držím palce a všem dík za přání ,nevím jestli hrdě vystavoval hruď? ale je to možný. Normálně chvilku neposedí ,ale jak jsem mu namotala tu medajli na hruď seděl a ani se nehnul a nechal se fotit ze všech stran, normálně jsem jej posunovala na stole a fotila z leva a z prava a on seděl a držel. Hned mi to bylo divný.??, ab  ab  ab Už jej tak fotili i na výstavě, ale k těm fotkám jsem se zatím nedostala. an  an

178

Karen , moc blahopřeji Tobě i pejskovi. Je to Guglíček ? Je si vědom svého úspěchu.

179

http://galerie.Abecedazahrady.dama.cz/data/515/thumbs/Gugl_na_v_stav_v_Brn_.jpeg

Tak takto se předváděl na výstavě ab  ab  ab

180

Je vidět že je to chytrý pejsek  ab    ab    ab