Pavle, mně se ta tabulka neukázala, ale přeložila jsem si to přez překladač v Googlu.Je to zajímavé, a tak co jsi si z toho vzal pro sebe?? Já teda v době co byla na dvoře, slunko na ni dopadalo jen pár hodin odpoledne. Zalévala jsem ale vrchem, a přihnojovala hnojivem z obchodu na cibuloviny. Když šla ven, měla už dva listy které rostly. Na dvoře další nenasadil, ale ty dva první se prodloužily. Listy byly docela dost zaprášené, mám hned vedle slepice. Včera jsem všem listy omejvala. Žádnou nemoc, nějaké tečky nebo tak se ale neukázalo. Na okně v pokoji je slunka víc, ovšem přez sklo. Jsem docela zvědavá, jestli začne znovu růst. Možná se jí nelíbilo zalévání vrchem. Někde jsem tam četla ,že zemina nahoře má být stále suchá ale celkově že nesmí vyschnout. Žádné mládě pořád nikde nenasadila. Jo ještě jsem tam četla že patří ke stálozeleným. S tím jsem si nebyla jistá. Stejně jsem ji chtěla nechat na okně a počítala jsem ,že jestli začne usínat, nechám ji jen bokem od okna ale stále v pokoji. Tak jsem ji měla toho prvního půl roku nežli začala ukazovat lísteček.