Re: Botanická hippeastra
Užasné, moc ti graatuluji k získání takového pokladu. Zbarvením se květ podobá na Vittatum.
Je krásná.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Botanická hippeastra
Stránky Předchozí 1 … 16 17 18
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Užasné, moc ti graatuluji k získání takového pokladu. Zbarvením se květ podobá na Vittatum.
Je krásná.
jj len má viac pretiahnuté, trubkovité kvety. Samozrejme že budem rád ak sa preberie k životu a bude rásť ale pestovanie bude určite ťažké.
Pavla bude jistě zajímat jak se daří sazeničce kterou mi letos poslal. Mám ji od podzimku na okně . Myslím že je tam spokojená
fotka je dost mizerná tak se omlouvám.
Také dva mojí kříženci se semínek matka Papilio + Reticulatum od Martina krásně rostou a dokonce což mě nejvíc těší -roste i u druhéhé rostliny jedno mládě. První měla již na podzim dvě a nyní vyrazilo další. Všechno to jsou teda jen nitečky ale jsou tam!!! Na podzim, když jsem je brala ze zahrady a sázela do květináčů každou zvlášť, (první fotka) seřezávala jsem jim listy protože se neudržely vztyčené. Na okně v pokoji obrůstají znovu
jsou krásně pruhované mám z nich radost i když nic nekvete
Karen, aulicum x papilio ti krásne rastie ako aj cibuľky krížencov papilio x reticulatum B.R. To je super, veľmi sa teším s tebou. Skúšal som znova opelenie papilia s H.reticulatum (posledným vyškrabaným peľom zo zásoby v mrazáku) ale opelenie zlyhalo hneď na začiatku a semenník zoschol. Preto si treba veľmi vážiť tieto rastlinky čo máš.
Jsem moc zvedava, jak bude vypadat az ti vykvete. Ten Pavluv krizenecek Aulicum x Papilio mu kvetl skutecne nadherne. Mas se na co tesit!!!
Stránky Předchozí 1 … 16 17 18
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Botanická hippeastra