Téma: Christmas Gift
ještě nemá své téma, tak to napravuji....
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » jednoduchý » Christmas Gift
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
je uzasne bily! perfektni!
To je parádnice
Magdo, nádherný i fotografie je pěkná.
Taky mně nasazuje na květ, ale je teprve na začátku. Mám jej moc ráda. Loni mi kvetl nádherně dvěma stvoly. Teď nasadil zaqtím jen jeden.
Magdi, gratuluji, je nádherná
krásně čistá, možná ani není jiná odrůda tak čistá jako tato, super!
Magdo všechny ti krásně kvetou jsou parádní
Nádherná
Karen,
Karen blahopřeji, nádhera
Nádhernej moc jej obdivuji
V jednoduchosti je krása. Je super.
Já ji mám moc ráda, byla to pro mne první amka kterou jsem dostala od dcery k Vánocům .
krásná já mám tuhle bílou nejraději
Koukám Karen postupně ti začínají kvést, tak to je radost budu muset se na ně jít také podívat do sklepa, třeba mě tam také čeká překvapení
Je to možný,taky jsem se byla dívat do sklepa,ale tam se nic neděje.Ty co narašily jsou ze špajzu,tam je přece jen víc teplo a když tam jdu rožínám světlo. Mám tam ale jen ty co už někdy kvetly a všechny jsou zasazené jednotlivě.Teď hlásí ochlazení tak jsem zvědavá co to s něma udělá.I slepice začaly snášet.
Počasí je celé převrácené a příroda je zblblá ani se jí nedivím vždyť to jsou hrozné změny u nás celý měsíc byly pořád mlhy a věčná tma dneska konečně začalo foukat a můžeme se z hluboka nadýchnout a pokochat se sluníčkem bylo krásně jak na jaře.
Byla jsem se podívat ve sklepě, tak mám tam Lady Jane ta jako první vyráží na květ, ale ještě jí tam chvíli nechám až ještě trochu povyroste.
Mně z těch od tebe zatím raší na květ Artick Nymph,je teprve na začátku ještě to potrvá.Před časem narašila Graffiti.Na tu se moc těším a nyní to nedopadá dobře. Zelené pouzdro květu zaschlo,přitom stvol je vysokej tak asi 25 cm a když jsem si toho všimla,a otevřela jej, asi už je pozdě, Květ sice rozkvétá ale je zakrnělej asi se nevybarví je celej zelenej.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » jednoduchý » Christmas Gift