Re: Pokec o všem-14
Tak to ti držím palce všechny co mám, ale nějak nechápu o čem mluvíš
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pokec o všem-14
Stránky Předchozí 1 … 8 9 10 11 12 … 17 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Tak to ti držím palce všechny co mám, ale nějak nechápu o čem mluvíš
Žeby Miro išiel do Thajska?
Třeba je tam jede prodat. Také nevím co Míra myslel.
To jsem ráda,že nejsem sama kdo neví o co jde.Už jsem si říkala co jsem to propásla.
Co nevidět, mně rozkvete druhá amka - Evergreen.Moc se na ni těším.Už kvetla loni .
Miro sa už pýtal v 10.mesiaci aké druhy rastú planě v Thajsku (téma bot.hippeastrá) - z toho moja úvaha o jeho exotickej ceste? :cool:
No joo to už je dávno, nyní když to píšeš si taky na tento jeho dotaz vzpomínám.Zrovna se tě zeptám na tvojí rostlinku jak jsi psal ,že se ti povedlo sehnat jeden z "vodných" druhů - H.harrisonii. Roste ti? Povedlo se?
Jo a ještě jsem si vzpoměla cibulka od tebe toho krásného rudého křížence co jsi získal v Italii mi krásně roste už má několik velkých silných listů. Mám ji na okně dneska si dokonce užívala s ostatníma sluníčka
Tak nyní jsem se bála že se nám to tady pokazilo,pořád jsem tu měla jen .
Internal Server Error
Tak hurá už je to dobrý, i když stejně je tu pusto.
Já dneska nespáče vysypala z truhlíku, od loňského měření většina moc nevyrostla. Jen mladé jsou větší, mají své kořeny a mají se k světu. A očekávané kvetení je stále ještě v očekávání. Grr, je to napínavé(o:
Tak já jsem před chvílí vzala ze špajzu dom Swet Lilian.Mám ji od podzimku od Ilonky. Nejde na květ za to jí rostou pořád lisy. Protože byla ve tmě jsou žluté ale už docela dlouhé tak nevím jestli je to dobře.Cibule byla velká 6 cm průměr.Stála v regále a už se tam nevešla na výšku.Truhlíky mám ve sklepě a pár semenáčů taky má lísteček, ale jen jediný.Tahle už má 3 .Tak uvidím, těšila jsem se na květ zatím nevypadá. CHtěla jsem donášet jen ty co nasadí na květ.
Všem Zdeňkům přeji k zítřejším jmeninám hodně zdraví a hodně pěstitelských úspěchů.
Přátelé mám na vás dotaz, není mezi námi někdo ,kdo se vyzná ve známkách?? Mám doma po maminé sestře sbírku poštovních známek kterou zakládala před 2 světovou válkou. Já pak jako dítě chvíli pokračovala, ale nechytlo mě to. Doufala jsem ,že třeba někdo z dětí nebo snad z vnoučat.....ale nic.Nokoho z mých potomků to nechytlo.
Před nějakým časem jsem všechna alba nafotila a dala na Rajče - až poslední strana http://karelex1.rajce.idnes.cz/
Teď se někdo na ně ptá. Nemám ani přibližné tušení jakou by to mohlo mýt cenu. Nenašel by se tu někdo,kdo by mi poradil???
Karen, nádherné známky, hlavně známky první a druhé album. Myslím si, že ti tady na fórum nikdo nepomůže, protože to by musel posoudit opravdu dobrý filatelista a raději dva nezávisle. Jedna známka může mít cenu větší než všechny známky dohromady a proto je hodně obtížné odhadnout celkovou cenu. Osobně bych je raději na internetu neukazoval.
Karen, opravdu hezké. My je sbírali, když jsme byli děti. V poslední době tam přidávám současné známky (začalo to sadou čtyřlístku), ale sběratel fakt nejsem, jen zakládám, co přijde.
Stejně všem děkuji, já vím mezi námi co milujeme kytičky a ještě takto vyhraněně ....byl to jen okamžitý nápad co kdyby. Ten dotyčný se stejně znovu neozval. Tak zůstanou i nadále ve skříni.
ackoliv jsem zpet a nemam hvezdnik tak ceske nenechave ruce to vydrzely a nic netrhaly
nicmene u domu hvezdniky rostou, nektere kvetly, pak dam foto
A kde jsi se toulal - někde v teplých krajích?????
Zima je pro me za trest, takze tropy v Asii byly urcite vhodnejsi, snad se uz konecne dokopu a stahnu fotky
No Miry bylo by na čase něco taky předvést nám. Už mám konečně počítač tak stahuji fotky z doby kdy nebylo jak. Ale kyti už mám všechny,ještě zbývají pejskové. Nechala jsem si fenečku Arinku ,ale ty fotečky sem nepatří tak teď je to na tobě,aby jsi to tady víc rozhýbal.
S letošní zimou jsem já teda maximálně spokojená, ještě jsem ani jednou neodhazovala sníh a už jsme v půlce února.
no já jsem ještě sníh neviděl - takže ideální zima, jak to, že máš Arinku, kde je Džes? Teď jsem asi něco přehlídl, že se v pejskách neorientuji :cool:
Arinka je dcera Džesinky a mimo těch dvouch mám ještě Guglika .Vědomosti můžeš doplnit na mé chovné stanici http://www.od-kralovny-celesty.estranky.cz/ mám tam na ukázku i hvězdníky. Slepice tam teda chybí
Bráška Arinky je ve Švycarsku teda aspoň zatím .Mají jej artisté co momentálně pracují pro jeden cirkus. Tak je z něj vlastně světoběžník. Majitel má u nás syna tak mi slíbil ,že se tu při jeho návštěvně zastaví.
Včera jsem zasadila první cibule hvězdníků. U jednoho už koukal z krabice stvol dlouhý 15 cm.Jinak na květ má ještě jeden a ostatní nic moc.
Ahoj,
po delší době opět všechny zdravím, pomalu se nám začínají probouzet, jaro je za dveřmi (snad)! Jen mi na rozdíl od Mirka sníh chybí, máme Beskydy takřka na dosah a zima bez sněhu je tam divná... :lol:
M.
Ani já sníh nepostrádám, aspoň nemusím odmetat. máme dneska +4°C
však jsem koukala co jsi nám to dala za odkaz
Jorky co ti nejde? Vložit fotku sem ? Nahoře na této straně máš čtyři modré odkazy je mezi nimi tady tento
" janforman.com " Tam jej rozklikni a on tě povede. Fotku co sem chceš dát máš někde uložené v počítači,tak ji stáhni do toho řádku a nahraj . Pak už jen zkopiruješ sem.
No teda! To u nás ještě nic neraší byla jsem se tam včera kouknout a kde nic tu nic.
mysko, máme to stejné, když vysvytne sluníčko, tak se i otevřou první krokusy, už jsem je otevřené viděla, ale foťák nebyl po ruce(o:
Tak že by přece tu bylo opravdu jaro ? Už se nemohu dočkat sluníčka a teploučka
No jaro už je, tím spíš, že sněženky jsou odkvetlé.
Stránky Předchozí 1 … 8 9 10 11 12 … 17 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pokec o všem-14