Užitečné: zmenšení fotografie janforman.com rajce.idnes.cz imgup.cz 2i.cz
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » botanický » H.yungacense
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Zase jeden nádhernej květ. Moc ti to přeji.
Nááádhera je vidět, že se amkám u tebe ve skleníku daří
Pěkná kombinace tvaru a barev.
Nádhera, u mne už nic nekvete,Dneska mám v plánu vzít ze zahrady slabší rostliny a letošní semenáče sesadit do truhlíků.Zatím ještě vše nechám na dvorku,ale zimování se blíží. Pak zjistím jak tahle kráska H.yungacense vypadá u mne, ale určitě nekvete. Teď nevím co s ní přez zimu? Nechat růat nebo zimovat. ??
Nechaj rásť. Nepretržite. Ako všetky botanické druhy.
Mne teraz kvitne druhý stvol na H.aulicum x H,papilio - vo foliáku.
Dík Pavle ,tohle jsem nevěděla ,ale už jsem nad tím přemýšlela, loni to byly všechno mladé a tedy malé cibulky a proto jsem je nezimovala .Tak už se nemusím vyptávat. A co křížence s papilkem? taky nezimuješ? Mám na mysli křížence papilka s normální amkou.
Myslím že by bolo tiež vhodnešie nechať ich rásť aj počas zimy.
Ak sa smiem spýtať, aké máš krížence "papilka s normální amkou" ???
Zatím jsem odnesla dom jen prvních pár rostlin a to ty co jsem je vybrala v létě jako slabé. Mezi nimi byla jen jedna kříženka po papilku
Já mám sice sepsaný seznam ale je seřazený podle matky a to jsou papilka jen 3. Papilio + _Evergreen, Reticulatum a Equaestre_Puniceu.
Mnohem víc mám kříženců kde je papilko otec, ale ty jednak jsou zatím venku a pak ani je v seznamu nemám jak najít. Tak až časem
Z těch 3 kříženců po matce p. je nejlepší to po reticulátum. Na to vidím a vím že dobře roste. Ostatní nevím kde jsou. Najdu až časem.
To je nádhera!! Moc ti to přeju.
To je paráda, jsou tak krásný !!! Těm mojím se moc nedaří. Mám je na okně a vypadají jako by se nemohly rozhodnout jestly budou růst nebo to zabalí. Každá má jediný list
Opravdu nádherná hvězda. Moc pěkné pokoukáníčko
Nádhera Pavle máš samé skvosty a jak krásně ti kvetou moc ti gratuluji a držím palce v dalších pěstitelských úspěších
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » botanický » H.yungacense