Re: Evergreen X Girafe
Nejvíc dozelena vybarvené dcerky se ukázely u Komulky. Jsem moc zvědavá co se to u tebe klube.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Křížení amarylek » Evergreen X Girafe
Stránky Předchozí 1 2 3 4 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Nejvíc dozelena vybarvené dcerky se ukázely u Komulky. Jsem moc zvědavá co se to u tebe klube.
To že je momentálne zelené nič neznamená. Čaasom sa môže zbarviť viac. Som veľmi zvedavý a teším sa už na kvety.
Já vím, ale oproti všem ostatním je to opravdu hodně světlé poupátko. Vlastně už vidím dvě, teď když nám po osmi hodinách naskočil konečně proud(o: Pravda, tma je jen dvě jodiny, ale zima už mi začala být.
Každopádně na ten květ jsem hodně zvědavá, sestřičky zde prezentované jsou zajímavé všechny.
Poupata jsou dvě, jedno už je vykloněné a nadevřené (to je ale rychlost..)
Ty nás ale napínáš ,
Já za to nemůžu, pořád je to zelené(o:
Tak já ti to odpouštím
Už kvete, čistě zeleně(o:
Není na to světlo, ale takhle nějak vypadá..
Je síce čisto zelená, ale podľa mňa je nádherná.
Tak u Komulky loni kvetl jeden docela stejný . Fotku jsem přikládala pod příspěvkem č.46 . Je celý po mamince .
Zítra ji snad vyfotím za denního světla. Ale i mně se líbí, konečně něco nečerveného(o:
Mám slabost pro zelené, takže se mi moc líbí
Tady je první květ
a tady druhý, za relativně denního světla.
Květ je jen 12 cm široký, ale..
Opravdu se mi moc líbí, i když po otci nevím, jestli vůbec něco má(o:
Trochu má tvar okvětních lístků po otci. Blahopřeji.
Je krásná to je jasný. Tady dávám pro porovnání ty loňské
Tak se budu moct pochlubit dalším křížencem z této skupinky. Dneska jsem jej našla mezi zazimovanýma amkama. Přitom byl hned nahoře a každý den jsem se na něj dívala, ale nenapadlo mě že to je poupě.Považovala jsem to za list. Je takové slabé a zdá se mi podobný na první z mých kříženců z této skupinky.
Tak už se začíná otevírat, ale vypadá to, že nic nového nás nečeká.
Dneska už jsou oba květy plně rozvinuté. Jsou velice podobné tomu předešlému, jen tvar listů je štíhlejší . Krezba tam je ale jen slabá.
Pro porovnání připomínám loňské křížence ze stejného spojení , není mezi nimi ten letošní nahoře na této straně
Pokvete, druhé kvetení a dva stvoly, paráda. Ještě by mohl přidat víc květů a budu s ním plné spokojená(o:
nakonec stvol jen jeden, ale pouzdro prasklo a jedno poupě je jen jen prasknout
Sníh venku taje, zelená amarylka se na mě směje. Poupata má tři.
Je krásná mám slabost pro zelené.
Je krásná , taky mám ráda tuhle barvu
stvol měří 40 cm, květy mají v průměru 12 cm a cibulka od loňska nevyrostla, stále 5,2 cm.
Dnešní už plně otevřený květ, je světlá a fakt moc krásná. Jen by se nemusela tolik množit, nevím, kam je budu dávat, až se nevejdou k matkám do květináče(o:
Jestli by ti to nevadilo jednu bych si odkoupila.
ilona
není potřeba, pošlu ti ji, vždyť ji mám od tebe(o.
https://picasaweb.google.com/Tychimka/A … 9703100962
Mě všechny zašly, budu moc ráda.
Děkuji
Stránky Předchozí 1 2 3 4 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Křížení amarylek » Evergreen X Girafe