Re: hvězdníky
Evčo to je ten tvůj krasaveček
Krásně ti vykvetl, i lístky mu rostou, to je dobře Začíná se mi otevírat ten můj dáreček Ten s jedním lístkem, tak asi zítra budou fotečky
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » hvězdníky
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 … 22 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Evčo to je ten tvůj krasaveček
Krásně ti vykvetl, i lístky mu rostou, to je dobře Začíná se mi otevírat ten můj dáreček Ten s jedním lístkem, tak asi zítra budou fotečky
Mně tak pěkně žene do květu Mont Blanc, Rilona a Benfica,ty už mají stvol tak 25-30 cm ale poupě zcela zavřený, za nimi ve výšce stvolu jsou Dancing Queen ten už na třetí kvetení,,Herkules lila ,Susan a Lima další ještě ale dva jen vykukují z cibule,ale to jsou oba pacoši a moc s nimi nepočítám .Tohle jsou ale cibule v pokoji, ty co začnou rozkvétat doopravdy tak jdou do kuchyně.
Evčo teda ty je zalíváš tou vodou od Karen asi co? jsou super
Evčo teda ty je zalíváš tou vodou od Karen asi co? jsou super
Nee Radku, nezalívám je vodou od Karen
U Lemona vylejzá solidně ta spála,Picotee chytá plíseň.na kořínek se nechystá.Kolibří stávkuje .Sweet Pink pustila kořen,zato Intokazi nic a jen uhnívá.....
A na té směsce jsou kolibříci,nové od Karen,Baby Star od Evči společně s Aulicem,jedna ze Slovenska,Minerva,Stern van Holland a Sweet Pink 2
Miro chtěla jsem se zeptat sháním informace o amarylis beladona,sjela jsem internet a nic jsem nenašla tak skouším jestli někdo něco neví :cool: :cool: Eda nebo ty určitě něco víte a jestli by bylo možné ji někde sehnat
Někdy, ale velice zřídka ji dostanou v OBI. Je možné, že i v jiných hypermarketech jako Baumax nebo Hornbach beladonu dostanou, ale určitě to bude velice vzácně.
Někdy, ale velice zřídka ji dostanou v OBI. Je možné, že i v jiných hypermarketech jako Baumax nebo Hornbach beladonu dostanou, ale určitě to bude velice vzácně.
Díky já věděla že jste kluci chytrý :cool: kam se na Edu hrabe internet budu shánět :lol:
Mirek ji sehnal vloni v Bauhausu v Průhonicích. Viz téma amarylis beladonna http://amarylis.phorum.cz/viewtopic.php?id=14
Evi, jsou nádherný, jak dvojčata.
Fairytale je krásná odrůda. Mě ji minulý rok sežrala zlá moucha. Naštěstí se mě podařilo rozřezáním cibule zachránit odrůdu alespoň pomocí potomků.
To je ona:
http://amarylis.phorum.cz/viewtopic.php?id=28
Pěkná rodinka ,jedu zítra do Varů tak snad budu mít taky trochu štíska něco si přivezu měli by přitlačit na důchody když pořád slibují pořád vyhrožujem jak se budem krotit ale stejně neodoláme :rolleyes: :cool:
Taky ji mám ale za tvojí je pozadu ,sice se teďka rozbíhá, ale má tak 10cm i s květe. Na tvoji jsem taky zvědavá to chce fotku hnedka jak se otevře,moje je od Brata, ta tvá taky?
Ano je a asi bude jedinná v pohodě a správná z těch čtyř
Když přišla,už měla poupata....
Moje byla bez poupěte,ale má dole až u kořínků založenou cibulku pro Evičku.Zatím ji není vidět,tak doufám že neodumřelo.
Já u ní mám taky mimčo,pro Radka,ale pšššššššt
Mlčím jako hrob
jdu chrnět...pááá ty noční tvorečku já si vždycky říkám,co po nocích děláš,že posíláš mejlíky....tak dobrou Karen
Jani, je krásný Mám jednu otázečku, ty cedulky s označením odrůdy někde kupuješ?? Vypadají moc dobře
Já u ní mám taky mimčo,pro Radka,ale pšššššššt
??????? že nic nevím a tu fólii ti Marci potom přibalím k něčemu jak ti budu posílat ju ale nevím jak to budu dělat ona je trochu rozměrnější ale nebuj ,dneska Aphrodite a tvoje mimčo ,,a Blushing bride už se vybarvuje tak snad to bude on je od LG ,a President je línej jako ostatně ...,tak dostal dva dny samotky na topení šmejd
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 … 22 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » hvězdníky