Re: Ambiance
Hezká,gratuluji
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » jednoduchý » Ambiance
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Hezká,gratuluji
Je pěkná, taky ji mám,ale letos mi nekvetla ,ještě se asi vzpamatovává z narychlení.
Já jí ještě neměla,takže mám z ní ohromnou radost stála 98kč.
Super, je nádherná.
Jani, Karen děkuji.
Pavle obdivuji tvé znalosti jak jsi jí poznal ještě nebyla rozkvetlá
Bol to len tip, tentoraz vyšiel.
Letos mi kvete moje Ambiance od roku 2010 kdy jsem ji kupovala poprve. V dalším roce měla docela rozsáhlou povrchovou hnilobu. Léčila jsem ji česnekem . Vůbec nezakořenila. Uzdravila se, ale nekvetla až letos.
Je krásná moc se mi líbí
Taky vykvete(o: Hurááá - poprvé, v říjnu 2011 mi přišla od komule, už se na ni těším, ale taky to bude až tak v lednu, únoru..
Pěkná fotografie a pěkný hvězdník.
Nádhera to potěší
Kamčo, čekání se vyplatilo, viď? Je moc pěkná. Taky jsem ty svoje původní loni asi málo krmila, musím se polepšit! Máš určitě z kytiček taky radost!
Je nádherná. Já ji dneska rušila - nepřežila postřik Měla jsem ji 6 roků a při jednom z prvních kvetení měla stvol vysolý 70 cm .
Dekuji za pochvalu Jani, chtela jsem se zeptat, ten Neonek jsi uz ziskala nebo ho jeste shanis? Kdyz tak napis adresu do sz a ja ti ho zacatkem kvetna poslu.
Kamčo, děkuji za nabídku! Všimla jsem si příspěvku až teď! Už jsem poslala SZ. Předem děkuji!!!
Ambience je nádherná, také jsem jí měla, potom jsem jí dala kamarádce a té kvete každý rok, ale mimčo ještě neudělala marně na nej čekám, tahle krasavice se mi moc líbí.
Co dodat, je to nádherná amka tu taky nemám. Holt byt není nafukovací
Ambiance je překrásná taková hodně barevná
Ambience je moje velká oblíbenkyně. Barvy jsou vždycky takové syté a hodně jasné. Teď jsi mě navnadila, musím se podívat na půdu co dělá ta moje. Třeba...
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » jednoduchý » Ambiance