Re: Neznámá Amarylka-4
Tak letos kvete má oblíbená T-amarylka(o:
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Neznámá Amarylka-4
Stránky Předchozí 1 … 7 8 9 10 11 … 18 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Tak letos kvete má oblíbená T-amarylka(o:
je skutečně krásná
Ta je opravdu náádherná, moc se mi líbí veliká gratulace, mám slabost pro plnokvěté a zelenkavé, ale když to vezmu kolem dokola,
tak každá amka je nádherná, má svoje kouzlo
Nádherný, obrovský květ. Pěkný pokoukáníčko
Letos má květy malé, jen 15 cm, ale stejně ji mám nejradši, navíc se množí, sotva jí mládě vezmu, naroste nové(o:
Příjde mi, že u plnokvětých to není až tak časté, ale jen ať se množí Na fóru ji máš už několikrát a pokaždé se na ní ráda dívám. Ne že by moje plnokvěté neměli občas mládě, ale a si vede moje bílá, kterou jsem si určila jako Alfresco. Malá cibulička a za loňský rok má tři
Dievčatá, krásne vám to kvitne, jedna amka krajšia ako druhá.
Tuto amarylku jsem dostala jako neznamou a bez kořenů. Nedaří se mi vypátrat, která by to mohla být.
Kloním se buď k Charizmě a nebo LG nabízí taky velmi podobnou Stardust. Z LG, ale určitě není :/ tak kdo ví odpoví :cool:
Showmaster aj Charisma sú veĺmi podobné. Vo farbe veľmi premenlivé, každý rok môžu mať iné sfarbenie kvetov.
Je to naozaj krása vidieť tieto tri krásky pohromade. Musím pouvažovať o ich kúpe. Je však smutné, že tu u nás sa z takýchto krajších amiek nič nedá kúpiť. :mad:
Daphne mi přišla cibulka celkem malá už s listy a nebyl náznak poupěte. Zezačátku jsem si myslela, že asi nepokvete. Je trochu laděná do smutna. Ve zkutečnosti je mnohem hezčí než na fotce, se mi moc a moc líbí. Mám pocit, že tu psala na fóru Magda, že ji také objednávala, tak jsem zvědavá jaká bude ta její
Ta s ?Charisma je taky moc pěkná. Menší, vesele červená Ta byla dost z květinářství zničená a dva stvoly ji dost vyčerpaly. Teď vyhlížím kousek lístečku
i mně se líbí je pěkná!!
To je nádherný goliášek . Moc se mi líbí.
Není co dodat, moc pěkná
Díky...
Tohoto miláčka jsem dostala k narozeninám,neví někdo co by to mohlo být.Mé typy selhaly
Nevím ale líbí se mi moc!!
Když se otevírala myslela jsem si podle červeného lemu na kraji že to bude papilko,ale až rozkvetla uvědomila jsem si že to papilko není.Typ byl Santiago,ale zjistila jsem že ten je daleko více červený,tak nevím.
A až jsem se dostala na počítač,tak nejsem schopna ji přidat jméno
Karen pokud to vyjde budou semínka,vždyť mě znáš. to bych si nemohla nechat ujít
Jsem strašně zvědavá jestli z toho něco bude
No ta je.....
Ale ještě vědět jak se jmenuje
Ona by se jménem víc květů neměla...
Giraffe,foceno při odkvětu proto lehce vybledlé barvy.Ale je to ona.
Helenko - ta je náááádherná - gratuluji
Tento hvězdník dala naše sousedka na chodbu. Pak se odstěhovala a zůstal tam. Odhadem za dva roky na jáře mi to nedalo a vzala jsem si ho. Cibule zesílila přibylo v květináči mnoho dcer. Je užasné co všechno hvězdníky dokážou vydržet... :rolleyes: :rolleyes:
Stránky Předchozí 1 … 7 8 9 10 11 … 18 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Neznámá Amarylka-4