Užitečné: zmenšení fotografie janforman.com rajce.idnes.cz imgup.cz 2i.cz
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Křížení amarylek » Exotica Charisma
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Krásný, neříkej že jsi nestihla je sem dát když kvetly,to ty schválně,abys nás mohla nyní na podzim patřičně ohromit
Všetky sú pekné. A fotky teraz potešia, keď už nič nekvitne.
Chcem sa lťa en opýtať či si si istá že je to kríženie Exotica x Charisma. Vypadá trochu inak ako by som si predstavoval. Nemohlo tu dôjsť ku zámene?
100% za to neručím. Sice pokud se mi něco vysypalo nebo smíchalo, cedulky jsem bez milosti vyhazovala, ale při tom množství se mi záměna mohla přihodit. Vypadá fakt jinak. Ale z křížení bílá x bílá taky vznikla tm. červená.Bůh ví. Snažím se o správnost, ale omyl se může stát.
Onedlho mi bude kvitnúť tento kríženec. (ak je dobrá cedulka )
Prišiel som na to pri náhodnej kontrole.
TAk na ten jsem moc zvědavá.
Nakoniec to trvalo dosť dlho, ale čakanie stálo zato. Spočiatku sa mi amka zdala dosť fádna, no napokon je z nej celkom fešanda.
Nedá sa mi zachytiť skutočná farba - v skutočnosti je viac do lososovej farby nie do ružova. Farba poriadne ťahá oči, ale je naozaj taká svietivá Myslím si že v kvete je evidentná prítomnosť Charizmy a vo fotke 4 je vidno aj odlesky na slnku pripomínajúce Exoticu.
Skutečně je krásná, s focením každé červené mám taky potíž. Pokaždé pak fotky porovnávám s originálem a mažu ty co neodpovídají, až zůstane ta nejlepší, ale nikdy nejsem docela spokojená. Je to těžká barva na focení.
Gratuluji, krasna barvicka, takove mam moc rada.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Křížení amarylek » Exotica Charisma