Užitečné: zmenšení fotografie janforman.com rajce.idnes.cz imgup.cz 2i.cz
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » jednoduchý » Flamenco Queen
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Jo!! tak tuhle nemám je pěkná .
Pěkná, gratuluji. Ta moje předloni úspěšně zhnila, nepodařilo se zachránit vůbec nic....
M.
Tak to je škodá. Když vykvetla, tak mě až překvapilo jak je pěkná. Třeba bude časem mimčo, pokud nebude stejný osud
krásná , gratuluji k tolika květům najednou !
A tenhle kvet je pro Karen. Jen jeji zasluhou je tahle cibulka nazivu.
prinesla jsem si ji pred par lety z Lidlu a pak zjistila, ze byla vevnitr cela sezrana spalou i kdyz na povrchu vypadala zdrave. Chtela jsem ji vyhodit, ale bylo mi ji lito, tak jsem prostudovala navody na zachranu beznadejnych cibuli co ma Karen v nemocnici a takhle smutne vypadala po poslednim okrajeni. Nejen ze prezila, ale po par letech i potesila kvetem.
Ani nevíš jakou jsi mi udělala radost, že moje návody s fotkama jsou k něčemu a hlavně někomu dobré. Moc ti gratuluji k trpělivosti, protože bez ní by tahle krasavice už dávno nebyla naživu.
Umím si představit jak tě úspěch těší. Mám podobnou zkušenost. Tenkrát jsem měla dvě cibule co byly docela zhnilé a já je poprve v životě nakrájela na malé řízky. Jedna z nich byla odruda .Double Roma....a druhá jen uplně obyčejná červená nic zvláštního, ale obě i tu obyčejnou mám stále .Stejně je úžasné jakou mají tyhle rostliny regenerační schopnost.
Tak přeji hodně radosti z té tvojí krasavice.
Skvelá práca. Myslím, že za tú námahu to stálo. Je to krásna odroda. Gratulujem
krásná radost pohledět!!
Nádherná Moje sice letos vykvetla, ale byla světlounká. Stejně potěšila.
Je nádherná, patřila mezi mé favority. Moji zahubila vlnatka a moje následná péče , ale zbyl mi truhlík kříženců FQ/Marylin . Zatím vykvetly dvě, tak to bude napínavé...
Myslela jsem si, že tahle potvora se do amky nedá! Asi jí chutná všechno.
Jork a jak dlouho ti trvalo, než začaly semenáčky kvést?
Křížila jsem v roce 2014, vyklíčilo 90 semen. Ty jsem zasadila. Později jsem jich hodně rozdala, ale stejně mi zustal hustě osazený truhlík a loni jsem se dočkala květů od prvních dvou cibulek. Klika byla, že se jim více méně vlnatka vyhla .
To se semínka pěkně vydařila, když za tři roky mladé rostlinky kvetly. Držím palce, aby jich letos vykvetlo ještě mnohem víc! Kříženečků taky pár mám. Loni jsem příliš nedbala na "otce". Letos líp opyluju a popisuju. Snad se taky jednou dočkám květů z vlastního křížení. Momentálně jsem ráda, když vykvetou velké/koupené cibule. Zatím se daří.
Tak ať se nám letos vyhnou všechny pohromy - choroby a škůdci. J.
Je nádherná. Po ní se mi moc stýská. Jo jo vlnatka... Pokud bude příležitost asi neodolám...
jak velká je ta cibule, že kvete furt a furt?
krasavice to je a silná, když zvládá semeníky i květy
Je nádherná. Já ji nikdy neměla.
Také pěkná a dlouho vydržela kvést, aspoň jsi se jí mohla nabažit
je to neskutočne krásná a vitálna amka. Veľmi podarená odroda.
Karen, odporúčam, keď budeš mať možnosť kúp si ju.
Pavle určitě máš pravdu. Tak příště si ji koupím taky.
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » jednoduchý » Flamenco Queen