Re: Amarylis-skupinka 3
Tak tohle budou nejspíš poslední květy této sezony, leda že by ještě něco kvetlo na zahradě.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Amarylis-skupinka 3
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 6 … 17 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Tak tohle budou nejspíš poslední květy této sezony, leda že by ještě něco kvetlo na zahradě.
No to je paráda tolik ti jich už kvete, u mne je vše v hlubokém spánku
Jsou tři, to zase tolik není, další vykvetou asi až v únoru a pak nevím, jestli nějaká ještě něco pustí. Všechny jsou zasazené a zatím jsem žádné nové poupě neobjevila.
Krásna skupinka.
Nádherné skupinky radost pohledět...
Moc pěkná skupinka
A pak že to kvete jen mně(o: To je krásné, jak ti to kvete také hromadně.
Děkuji. Mám radost, že kvetou a další nasazují, tak snad pár týdnů budu mít zahrádku v obýváku.
Moc krasna skupinka a kvete Ti jich tolik najednou! :rolleyes:
Také musím přidat skupinku.
Krásne skupinky. Nemajú chybu. ... a to papilio, nádhera.
překrásná skupinka
Moc krásná skupinka gratuluji
Závidím ty barevné skupinky, u nás teď vládne červená.
Červené jsou také krásné.... . Moc hezká skupinka
Jsou krásné a září. Mě kvete jen Limona a tu na okně moc vidět není. Je to drobná cibulka a i malé květy.
Dnes je problém skupinku vyfotit - vysoká Alasca, střední snad Minerva (těšila jsem se na Papilio - není) a nizoučká Sweet Lilian...
Snad vyprovokuju někoho dalšího k přidání fotky. Nechce se mi věřit, že by nikdo neměl...
Mně se teda líbí moc, i barevně jsou pěkně sladěné. Ode mne máš 1 !
Děkuji za pochvalu a přeju, aby ses i Ty zase brzy dočkala nových pěkných květů!!!!!! J.
Mně zstím stačí k radosti , když se ukazují lístky .
Konečně se mi sbírka rozrostla natolik, že se dá vytvořit i miniskupinka. Minerva už sice dokvítá, ale to nevadí. Přece nebudu dělat skupinku dvojčlennou.
A dneska mě dostal přítel, přišel z práce a chválil, jak mi to za oknem luxusně kvete, že je to vidět od hlavního vchodu (bydlíme ve zvýšeném přízemí). A že mu amky musím vyfotit, že kolegyně v práci puknou... No a za chvíli z něj mezi řečí vylezlo, že mi z e-baye objednal cibulky Papilka. Ale že jsou z Číny, tak vzal radši 3... no a že nepochopil, jestli jsou v balení dvě nebo jedna, takže jich možná přijde 6. Ale že to neva, že se aspoň zvedne pravděpodobnost, že některá Papilko opravdu bude. No není to miláček? Já se trochu děsím, co to vlastně ojednal...
Anor, máš nádhernou skupinku. Přidám svoji dnešní.
Máš prima přítele, když objednal z ciziny. Na kolik vás to vyjde? Hlavně aby to Papilio bylo!!! Držím palečky!
Já mám kvetoucí cibule zatím v kuchyni, kde je vidí sousedka z protějšího paneláku. V pátek u ní byla jiná paní ze spodní řady a chtěla, ať mi řekne, abych dávala kytičky na tu druhou stranu k ní... . Budu stejně muset, je jich dalších 14 s poupaty.
I ten druhý Neon je Sw. Lilian, dceři to ale nevadí.
(Zleva - poupě Spartacu, Alasca, Splash, Minerva a Sw. Lilian)
Vosičko,
krásně ti kvetou je nááádhera se jenom podívat na fotečky. Sweet Lilian je náádherná a jak bohatě kvete. Velká gratulace ke krásné skupince
Taky krásná skupinka, jen ať sousedky puknou
On ten e-bay je taková zvlášní věc... Z Číny to přijde přes Británii, ale bez poštovného a vyjde to asi na 300,- proto tomu moc nevěřím. Určitě napíšu, co přišlo...
Pro legraci přidám ještě jednu skupinku. Jsou to zatím "jenom" poupata. Sweet Lilian už se ukázala.
Bude to už každým dnem! Těším se a taky se o fotečku podělím... Jen znovu podotýkám, výpěstky nejsou až tak moje zásluha.
Anor, držím pěsti, aby opravdu přišlo Papilio!!!
Onko, na první fotce Alasca nad všemi dohlíží...
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 6 … 17 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Amarylis-skupinka 3