Re: Rilona
Ta moje ná taky jen dva květy,žádná sláva.Ale přece jen něco
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » jednoduchý » Rilona
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Ta moje ná taky jen dva květy,žádná sláva.Ale přece jen něco
je nadherna, je to asi nejvic oranzova odruda, vid?
Rilonymám dvě ažádnáletos nekvetla.Škoda líbí se mi
krásná, já mám dvě a ani jedna letos nekvetla
tak se potěším její krásou aspoň u tebe.
V únoru jsem si udělala radost. Už kvete druhý stvol. Je zasazená v tom blbým kokosu. Odebrala jsem velkou vrstvu od krčku a šoupla do obalu na orchidee s vodou. Ani jednou zatím nezalila. Včerá jsem květináč vytáhla a překvapily mě moc pěkné kořínky.
Vlastně si ani nejsem jistá jestli to Rilona je...., ale je moc pěkná.
Těžko říct, připadá mi málo oranžová. Nesmíš fotit proti oknu, to změní barvu. Ale je krásná. Tyhle mám dvě a žádná neroste.
Ona opravdu oranžová je. Manžel fotil na lodžii. Rilonu jsem si koupila loni v LG, ale nekvetla. Letos jsem ji seřízla vysoké podpučí a teď čekám jak to dopadne. Cibule vypadá pěkně a z ní čouhá tak čtvt cm poupěte, které zastavilo růst. Asi čeká až začnou růst kořínky. Pokud poupě doroste a vykvete, tak pak porovnám.
Tak snad se podařila zachytit lépe barva.
Je krásná a měla dva stvoly.
Já mám dvě a žádná mi letos nekvetla, tak třeba ještě na zahradě to doženou.
Tuhle amku mám z loňska a kvetla až letos. Je z LG. Oranžová je trošku světlejší sem tam prosvítá růžová a tvar květuje víc do hvězdy.
Tak tuto amarylku jsem měla za Rilonu. Asi jsem se mýlila. Je o něco málo tmavší oranžová a květ víc trubkovitý, že by to byla ta Desiré?
Sice na určování nemám oko, ale jsou moc pěkné obě...
Pěkně mě letos vykvetla Rilona. První stvol má 4 květy a druhý bude kvést brzo a mohl by mít také 4 květy.
Je krásná, Ta barvička jen září!!
Před měsícen jsem byla na "skok" v NL a to by bylo abych si nějakou cibulku nepřivezla. Bylo to na tržišti hektický. Určitě jsem z přepravky brala plnokvětou....
Snad jsem zařadila správně.
Je moc hezká! Moje letos odpočívá.
Je to obří cibule, valila jsem oči jak je holanďani umí vykrmit. Byli jsme na dvou trzích. Nebyla tam cibule menší 12-15cm.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » jednoduchý » Rilona