Re: Minerva
Dano, vítej na fóru, Přispěvek jsem ti přesunul pod Minervu. Minerva už tady hodně dlouho nebyla. Pěkně ti kvete, blahopřeji.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » jednoduchý » Minerva
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Dano, vítej na fóru, Přispěvek jsem ti přesunul pod Minervu. Minerva už tady hodně dlouho nebyla. Pěkně ti kvete, blahopřeji.
Také tě Dano vítám a chválím Minervu je opravdu moc pěkná
Ahoj Dani, taky tě vítám mezi námi a Minerva se ti opravdu vyvedla
Ahoj zdravím vás všechny a děkuji za milé přivítání. Jsem z ní opravdu nadšená, nevím jestli to je až tak moc rozšířený druh, ale mě se moc líbila a tak jsem si ji koupila hned dvojmo a obě jsou opravdu nádherné. Nevím jestli jsem tak šikovná, něbo to je podmínkami v našem bytě kam jsme se před 2,5 rokama přestěhovali (daří se tu všem mým kytičkám a i ty co byly téměř na uhynutí tak se vzpamatovaly a jdou tady nádherně) ale rozhodně to považuji za můj největší úspěch při pěstování kytiček, že mi opětovně vykvetl právě amarylis. Už jsem si objednala další 3 cibule tak se na ně moc těším, sice ještě nevím kam je dám, ale to se pak vyřeší. Samozřejmě ale jiné druhy, dvě Minervy mi opravdu stačí :-) pokud máte někdo nějakou radu při péči o tuto odrůdu budu ráda. Děkuji a přeji všem mnoho pěstebních úspěchů a radosti z květů!
PS: Evčo máš naprosto úžasnou sbírku, už jsem si ji prohlédla a mohu jen tiše závidět, sama nemám mnoho místa, takže takovou sbírku určitě mít nikdy nebudu :-(
Dani, já taky zápasím s místem.. mám kvítka na všech oknech i na skříních Ale manžel už si zvykl a ani moc nemručí
Jaké cibule jsi si objednala?? Já mám taky objednáno tak už jen čekám kdy je pošlou
Dani, s místem tady bojujem asi všichni a hlavně na jaře, když ještě nemůžou jít ven.
Vidíš Evčo, já pořád žádnou Minervu nemám,od té doby co mi dvě odešly. Zrovna jsem tam v předu četla ,že jsi mi chtěla nějakou snad najít,To už asi padlo,že.?
Je pěkná aspoň mně se líbí . krucánky v květu má pěkně vyvinuté a barva si myslím,že taky odpovídá.
OPRAVDU MOC POVEDENÉ SNÍMKY .
Povedla se, je pěkná.
Krásná
I když záměna přece udělá radost u mě kvetení letos žádný zázrak ještě pokvete něco z posledního nákupu, tak se uvidí jaké
překvápko to bude, tlačí poupě Grand Diva a včera jsem koukala i Lady Jane.
Minerva je pěkná a už moc vidět nejde, teď už většinou samé nové odrůdy
Loni jí měli v nabídce u Sieberz.cz, nabízeli dvě odrůdy - Minervu a Papilio. Říkala jsem si, že když mají jen dvě odrůdy, tak se snad nespletou. Ale aspoň po reklamaci vrátili rozdíl z ceny a kus poštovného. Cibule byla veliká a zdravá a rok od nákupu kvete zas, květy jsou obrovské - 20 cm v průměru. Jak často se tohle poštěstí?
TAky se mi Minerva líbí, kdysi jsem měla dvě jedna měla takovou sytou barvu jako ta tvoje a druhá stejně rozložené barvy ale ta červená šla víc do růžova. No myslím, že nemám žádnou . Jo nemám dívala jsem se. Minerva patřila mezi moje první cibule které jsem tenkrát kupovala měla číslo 2. No třeba časem zase ji budu mít.
Já ty moje ve sklepě taky obhlížím při každé příležitosti a - nic, jen ženou listí. Loni jsem u Sieberzu dopadla stejně, vrátili alespoň polovinu ceny z cibule. Snad se dočkám příště. Tvoje je moc pěkná. Patří taky k mým nejoblíbenějším!
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » jednoduchý » Minerva