Re: Tropical Orange + Dancing Queen
Palec hore, nádherná.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Křížení amarylek » Tropical Orange + Dancing Queen
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Palec hore, nádherná.
jojo, zase vyhrála..pokvete jako první(o:
To vám to holky začíná brzo kvést, ale to je bezva, aspoň se bude na co koukat
Ono jí to bude ještě dlouho trvat, má venku jen špičku..
Zase jen dva květy(o:
Krásný a plnokvětý!! U mne taky jeden kvetl po dva roky přišla jsem o něj při předloňské otravě.
Pro porovnání přikládám snímky mého neboštíka druhý snímek je od Komulky
Ten je krásný. Já dneska vyndám ty svoje ze sklepa, sice jim neraší ani ťuk, ale ta zima mě deptá. Tak si udělám jaro aspoň za oknem
Kdyby se u tebe třeba někdy v budoucnu našla dceřiná cibulka....moc ráda bych ji adoptovala.
O stránku dřív jsem o ní psala, že má tři mladé. Koukám, že byla i červenější.. To jsem je ještě neodeslala? Jak jsem je napodzim nevyndala ze země, tak jsem ztratila přehled(o:
Tychi, to je moc zdařilý kříženeček!
Já zítra možná budu mít doma zeminu pro pokojovky. Musím naštudovat, jak správně namíchat a dám se ve sklepě taky do přesazování do pěkné zeminy...
No tak si na mne pamatuj když budeš někdy přesazovat .měla bych radost, jen ti nemám co nabídnout na oplátku .
Já nic na oplátku nepotřebuji, neboj. Přesadit bych je měla asi brzo, přece jen už jsou v té zemi rok a moc jim asi nechutná, nějak se zmenšily.
Děkuji moc, budu se o ni mooc starat.je to jedno z prvních křížen, které jsem dělala, tak už proto o ni tolik stojím.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Křížení amarylek » Tropical Orange + Dancing Queen