Užitečné: zmenšení fotografie janforman.com rajce.idnes.cz imgup.cz 2i.cz
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Křížení amarylek » Charisma X Sweet Nymph
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Další růžová krasavice !!!
Je veľmi pekná.
Luxusná ružová...
Je moc krasna! Takova jemna.
Také se mi líbí. gratuluji!!!
Je hezoučký, líbí se mi uprostřed ta poskládaná "růžička". Ty dva moje od Tebe zatím na květ nenasazují. Mohly by, že?
tohle j eopravdu povedený kousek, gratuluji
Děvčata děkuji,
vosičko, myslím že by ti také mohly kvést měly dost velké cibulky zatím mají ještě čas no uvidíš časem.
Karen, také by jsi jí měla mít, myslím že jsem ti jí posílala i toho druhého kříženečka, kterého já už nemám rozdala jsem je všechny a zapomněla jsem si aspoň jednoho nechat to byl kříženec Minerva X Sveet Nymph.
Pokud by jsi ho neměla a budeš ho chtít, tak mám u něj dvě mimča, ale poslala bych ho až na podzim jsou ještě malá.
Pěkně se vypnula a vybarvila. I fotky jsou moc pěkné!
Moc krásná, taková něžná
Ilonko, hledala jsem tu od tebe, prošla jsem všechny záznamy, ale nic. Nejspíš patří nezi ty co nepřežily postřik jedem .Však zrovna včera jsem zase dvě vyhodila a to jsem si u nich myslela ,že přežily...
Je mi to líto.
Karen,
je mi to líto měla jsi nádhernou sbírku je to škoda, že nějaký závistivec ti je takhle zahubil, mám tam dvě mimi jestli budeš chtít, tak na podzim až ještě vyrostou ti jedno pošlu
Určitě budu chtít, a budu moc ráda když si na mne zase vzpomeneš, protže to nechci vzdát a i kdyžto bude ještě dlouho trvat,než bude na co koukat za našimi okny nevzdávám to .
Zatím je na parapetech jen spousta zeleného listí, ale i to je nyní již příslib do budoucna.
Ta teda je nádherná. Moc se mi líbí.!!
Rok od roku krásnější, vůbec nevadí, že má jen dva květy, když kvetou vedle sebe(o:
veľmi pekná.
Děkuji za pochvalu už nevím komu jsem posílala semínka a později jsem rozesílala i sazeničky ze semínek co mi vyrostly, zatím nikdo jiný nedával foto, byla bych moc zvědavá jestli si jsou podobné a jak jiným kvete. Máte jí někdo ode mne ?
Kříženečka od tebe mám! Zatím ale na květ nemá. Chodím ho sem okukovat, abych věděla, jaký jednou budu mít květ!
Jani, tak to jsem zvědavá až jednou pokvete ( snad to nebude dlouho trvat) jaký bude, jestli si budou podobní a nebo bude každý jiný
Je moc pěkná a má náběh na plnokvětou. Škoda že se víc nevyvinulo těch vnitřních listů. Třeba v dalších letech....
Karen už jí mám sedm let a je pořád stejná v prostřed má jenom ten chuchvalec lístků, takže už se asi nezmění
Je jedinečná!!!
Taky mi konečně rozkvetl tento kříženeček!!! Chystal se přesně na dnešní den!
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Křížení amarylek » Charisma X Sweet Nymph