Téma: Daphne
Loni jsme ji sice určily jako Toscu,ale po zevrubném pátrání jsem zjistil,že je to Holandský kultivar Daphne.
Toto je loňské foto:
Ale během víkendu dodám letošní.
Tuším,že jí má ještě Janka a další.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » jednoduchý » Daphne
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Loni jsme ji sice určily jako Toscu,ale po zevrubném pátrání jsem zjistil,že je to Holandský kultivar Daphne.
Toto je loňské foto:
Ale během víkendu dodám letošní.
Tuším,že jí má ještě Janka a další.
Daphne mám uvedenou původem z Holandska.
Jirko měla ale přišla vyhnilá tak jen odkvetla.Mám od ní jen jedno mimi a to nechce nějak růst.Vyrazí lístek a zase zaschne pořád dokola.
Edo omlouvám se,já se upsal,máš pravdu je Holandský.Blbec jsem myslel v tu chvíli na jinou amarylku od Maguires.
Tady je ještě fotečka:
Jirko je super parádna!!! Ak by bolo v budúcnosti mimčo... Rád si počkám.
Překráááásné
Janko,ty máš Toscu,my Daphne.
Takže jestli to chápu dobře tak ta loňská je Daphné? Foto je nahoře.
Jirko díky jdu přepsat dějiny
Neskutočne krásna. :rolleyes: To je z LG?
Ano z LG
Skutečně nádherná
Je to fešanda
Už nyní je vidět jaká to bude krasavice.
Je krásná, také jsem si jí objednala, ale byla už vyprodaná, tak snad jí pošlou na podzim. Moooc se mi líbí je to krasavice !!!!!!!!!!!!
Hmm, už se těším až bude celá vypnutá Vosičko, když tady tak den po dni koukám, kolik ti jich kvete a nakvétají pořád další... To muselo stát majlant
To víš! Řekla jsem si, že letos investuju do pořízení nových cibulek, ať mám pěknou kolekci! Cibule byly opravdu pěkné! Jedna-dvě záměny, není žádný problém. (Ještě jsem objednala 10 kousků na srpen...). Poupata už má "jen" pět cibulek! Vlastně kvetly všechny koupené, z mým původních asi čtyři. Od Vánoc vlastně pořád nějaká kvete. Až odkvetou a půjdou na "letní byt", začnou kvést gloxinie, honzíci, begonie...
Teď přijde to nejdůležitější - o cibulky se pořádně starat - zalévat, hnojit, hlídat mouchu...
Je krásná, moc se mi líbí, koukám každý květ je trošičku jiný, ten vpravo má víc bílé barvy a vlevo je skoro celý sytě červený, možná až bordó. Je to krasavice
Tak ta je bombová!
No ta je nádherná, ani nevím jestli ji taky mám.
Tak tá je! Nádhera.
Tak již i já se konečně dočkala a tahle kráska mi rozkvetla. Bohužel má taky jen dva květy. Ale je to ta správná a to je hlavní. Mám ji poprve.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » jednoduchý » Daphne