Užitečné: zmenšení fotografie janforman.com rajce.idnes.cz imgup.cz 2i.cz
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » double » Dancing Queen
Stránky Předchozí 1 … 6 7 8 9 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Ani bych neřekla , tady se můžeš kouknout. Na Rajčeti jsou květy obouch stvolů za sebou http://karelex1.rajce.idnes.cz/B31_cast … 01_....jpg
Já nemyslím stvol, ale květ, ten co je na posledních fotkách směrem ke zdi.
Ne, není světlejší, to jen ze zadní strany je světlejší .
Aha, děkuji za vyvsvětlení, každopádně gratuluji, že ti kvete podruhé(o:
Zdravím, taky se jdu chlubit. Takhle mi letos kvetl Dancing Queen. Doufám, že se budou obrázky zobrazovat.
Krásný, můj taky pokvete, ale stejně jako loni bude mít jen kratiký stvol.
Mě trošku zklamal, cibuli má jak koňskou hlavu, ale kvetl jen jedním stvolem a jen 3 květy. Loni se vytáhl, to byly stvoly dva a na každém květy 4. Ale nevadí, stejně je tahle amka krásná
Však on ještě může druhý stvol udělat.
Dneska už se ten můj rozevřel, je letos jen na kratičkém stvolu
Tak to je opravdu pidistvol. Ale i tak je krásná.
Moc se mi líbí! Má pěknou kombinaci barev. Měla bych ho mezi novými mít!
Moc pěkný
Je krásný, já jej mám moc ráda, měla jsem dvě cibule nyní ani nevím jestli některý ještě žije. Uvidím, jak je budu dávat ven.
Miminečko jsem ti posílala, takže ji máš určitě
Tak ano ta od tebe je sice malička ale dobrá ,olistěná a nyní na dvorku v truhlíku . Moje původní kupovaná již dospělá a kvetoucí v roce 2012 ,žije taky ale je tak velká jako ta nová od tebe. Tak velice se zmenšilka po otravě .zatím nevyrazila tak ještě nemá vyhráno.
No tak to se zmenšila hrozně. Chudinka. Snad to přežije. Jsem ráda, že ta ode mě roste, jen ať se hezky snaží. Její sestřička už má 5 lístků.
Anor, vyhledala jsem tu od tebe a přikládám fotky abys viděla jak se jí u mne daří,a že ji nešidím .
Je skutečně pěkně vitální .Na prvním obrázku je když od tebe dorazila,pak ještě na okně a v truhlíku před vynášením na dvorek.
To ta moje chudinka sice cibulka tam je, ale zatím žádný lísteček neukazuje.
Moc hezky se o ni staráš, však jsem jí svěřila do nejlepších rukou. A vitální by měla být, její mateřská cibule je nezmar a pravidelně kvete.
To je pěkně vytrvalá. Květ má pěkně pravidelný. Moje ještě spí. Jsem zvědavá, jestli vykvete!
Nádherná, tu jsem získala dvakrát jako záměnu a vůbec mě to nemrzelo Myslím, že minimálně jednu pořád mám. Tedy jestli je cedulka ve správném květináči, tak i letos pokvete.
Vosičko, je to hodně stará cibule. Na fotkách jí má mamka z roku 2009 a u fotky poznámku, že kvete pravidelně. V roce 2013 jsem jí mamce zabavila, protože jí zapomněla ve sklepě chudinku, ale i to rozdýchala. Je to nezmar
Jork, držím palce, aby to byla ona. Je to krásná a odolná odrůda.
Anor krásně ti kvetou, jedna hezčí jak druhá, ale tahle plnokvětá je nejhezčí
Stránky Předchozí 1 … 6 7 8 9 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » double » Dancing Queen