Re: Neznámá Amarylka-4
Hned je to veselejší když takovéto krásky kvetou, že?! CHci se tě zeptat je tohle ta co jsi mi ji taky posílala jako již velkou rostlinu?
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Neznámá Amarylka-4
Stránky Předchozí 1 … 12 13 14 15 16 17 18 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Hned je to veselejší když takovéto krásky kvetou, že?! CHci se tě zeptat je tohle ta co jsi mi ji taky posílala jako již velkou rostlinu?
Jojo, měla by to být ona! Červenou (bezejmennou, kvetoucí) mám jen jeden odstín. Tobě ještě neraší?
Moje zimuje , ale poznala jsem ji i tak i když na snímek, který mám uložený u cibule je nekvalitní a pruhovaný tak aspoň si to vylepším.
To byly fotky ještě starým foťákem. K posledu už si dělal, co chtěl.
Cibulka u mne dobře rostla na podzim před zazimováním byla i slušně olistěná .
Přiložím fotku ze září.
Je moc pěkná! Líbí se mi, jaký má pravidelný květ a barva je taky pěkná. Koukám, co má ještě stvolů, tak to bude parády. Ať ti kvete a dělá radost hodně dlouho.
Pěkná povedla se!!
Jani, stvoly má dva ono to klame za ní stojí ještě Daphne s jedním stvolem a ještě vzadějš Flaming Peacock se dvěma stvoly už se pomalu začínají rozvíjet, tak se uvidí co vykvete.
co ošklivá??? Je krásná mně se líbí moc, no a že to není to co mělo bejt ?? Tyhlezáměny!!! Ale zase na druhou stranu kdyby jsme dostali vždycky to co jsme chtěli, uvědomuješ si o kolik rostlin bychom měli méně???
Onko, asi bych byla v první moment taky trošku zklamaná, že to není to, co jsem chtěla, ale je moc pěkná. Hlavně že máš dvě červené/růžové vedle sebe a vidíš ten rozdíl. Je moc pěkná! Tak asi zůstane bezejmenná, viď?
Odkud ji máš?
Vždyť je nádherná- překrásná barva
Taky moc hezká. Tou bílou hvězdou uvnitř navozuje vánoční atmosféru. Dobrý nákup!
Všechny jsou moc krásné. Nádherně vám to všem kvete. Mě taky začala rašit nová amarylka, tak jí musím nasadit. Už aby bylo jaro!
Přijde mi Onko, že je tvoje zaměněná amarylka je hodně podobná na Pink Surprise??
Co na to ostatní??
Tyto snímky jsem stáhla z vyhledávače na Googele
Karen a víš, že je jí hodně podobná ty jsi šikovná holka počkám co na to ještě ostatní a přepíšu cedulku.
Asi jsem se rouhala, když jsem řekla že to není ono za to mi v půlnoci vzbudila rána a ta červená mi spadla a celá se polámala, to mě mrzí moc měla tak nádherné květy už začínal rozvíjet druhý stvol a tím to asi bylo převážila se
Jork123 , také moc pěkná.
Tyhle vysoké stvoly můžou bejt problem .Jednou jsem ji přivazovala k trubce od topení protože jsem tak vysokou tyčku ani nesehnala. Je to škoda. Tuhle co by mohla snad bejt ta Pink Surprise možná by pomohlo víc fotek.
Sice nejsem žádný odborník, ale ta Pink surprise by to být opravdu mohla. Škoda té převážené, taky už se mi tohle stalo. Ale ber to z té lepší stránky, aspoň se ti nevysílí a za rok pokvete zas. Chabá útěcha, já vím...
Další neznámá kterou dcera koupila jen tak v Lidlu za 50 nebo možná za 70 Kč. Kvete druhým stvolem a květy jsou větší nežli na prvním tyto mají 17 cm. Jsou tam vidět ještě další stvoly . Zuzka mi tu krasotinku přinese teprve až odkvete. Tak ještě budu dlouho čekat.
Já měla před otravou s takto podobně okrouhlými okvětními lístky Alfresko jen květ byl maličky - byl to kolibřík .
Napadá někoho co by tohle mohlo být?
Ta tedy je...jako nevěstinka....fakt nádherná
U bílé plnokvěté kterou jsem dávala nahoře rozkvetl další stvol a stejně jako dva minulé i na tomto stvolu je 6 kětů
Včera mi koupila v obchoďáku další neznámou amku. Ještě nekvetla ale cibulku prý měla tuhou .Podle toho dcera amku vybírala. Tím větší bylo překvapení , když do rána rozkvetla tato kráska.
Moc se mi líbí .
Karen obě jsou moc pěkné, dcera má štěstí na plnokvěté, ale ta s tím růžovým nádechem je nádherná
I mně se moc líbí obě, ale obzvláště ta s růžovým zabarvením!
No už se na tu novou moooc těším snad do toho 26.12. neodkvete. .abych si mohla udělat další fotky.
Dneska mi Zuzka donesla tu neznámou bílou amarylku z obchoďáku tak jsem ji nafiotila. Tak vysoký stvol jsem ještě neměla Skutečně měří 98 cm!! Květ má na šířku i výšku 17 cm ke skutečně obrovský a hustě plnokvětý. Připadá mi podobný na Akfresko, ale to byl kolibřík .Vůbec netuším jestli by mohl být jeden druh ve velké i malé formě. Přikládám dnešní fotky. Já tedy stvol odřízla a dala do vody. Cibuli jsem přesdila je dobře zakořeněná jen hodně změklá.
Na dalším snímku je moje původní Alfresko jenže kolibřík - květ měl 12,5 y 13 cm
Poradí někdo co to mám???
Další neznámou jsem sem již taky dávala. Je moc pěkná taky jsem ji přesadila ale cibulku má dobrou. Květy drží svěšené dolů .
Květ má mnohem menší ještě jsemjej neměřila ale odhadem tak do 15 cm.
Karen, krásná vánoční nadílka
Stránky Předchozí 1 … 12 13 14 15 16 17 18 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Neznámá Amarylka-4