Re: Neznámá Amarylka-4
Karen jsou nádherné. Je škoda, že ty plnokvěté většinou svěsí hlavičky dolů a je na ně špatně vidět. Ale také mně to dělají. Asi jsou moc těžké . Ale ta narůžovělá je úžasná....
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Neznámá Amarylka-4
Stránky Předchozí 1 … 13 14 15 16 17 18 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Karen jsou nádherné. Je škoda, že ty plnokvěté většinou svěsí hlavičky dolů a je na ně špatně vidět. Ale také mně to dělají. Asi jsou moc těžké . Ale ta narůžovělá je úžasná....
Však je krásná, Taky mám několik neznámých červených .Zrovna včera jsem přinesla ze zimování jednu co jsem dostala od dcery loni, Byla tmavo červená ale kvést ji uvidím letos poprve. Loni jsem ji dostala již odkvetlou. Aspo%n se mám na co těšit.
Je moc pěkná, také jsem si koupila jednu červenou bezejmennou a byla moc pěkná, hodně sytě červená.
Počátkem ledna jsem koupila v Penny bezejmennou amarylku. V regále stála už poslední. V květináči byla jen tak pohozená. Stvol s poupětem už byl dost vysoký, bála jsem se, abych ho cestou domů neulomila. Cibulku jsem namořila a zasadila do pěkné zeminy. Odvděčila se takovým květem...
Zůstane bezejmenná?
No a nemohl by to být Hercules. ?? Ta hvězda by snad odpovídala . Můj co jsem jej měla umřel a fotku co mám je hodně z boku tak se těžko srovnává. Ale na přední straně jsou ukázky .Přidala jsem na ukázku tyto tři. Moje byla víc červená
Co na to ostatní ????
Ano, myslím že to bude hercules. Aj kvety vypadajú dosť veľké.
hurá poznala jse jej
Lidičky, vy mi děláte radost! Taky jsem to tipovala. Už loni jsem měla cibuli koupenou s tímto názvem od Lukonu. Ta ale neměla bílý střed. Karen mi tehdy poslala fotku, jak by měl Hercules správně vypadat. Od té doby si to pamatuju. Tak jí hned doplním štítek/jmenovku. Díky!
V Kauflandu měli včerá amky za 59,90Kč. Uznejte, že nešlo odolat
Moc se těším na ta překvapení
Tak to je kauf!!! Loni jsem takhle přišla k Zombie v Kaufáči v Sokolově! Všechny jsou nádherné. Vypadají moc pěkně - zdravé, silné. Potom dej ukázku, jak ti rozkvetly. Dlouho už jim to trvat nebude.
Včera jsem si také dvě v kaufu koupila za tu samou cenu, takže se také těším co z nich vykvete. Dneska jsem je vyndala z původního obalu a byla to hrůza hlína (hlína to není, takže ten obsah) byl hrozně nasáklý vodou kořínky sice měly, ale většina z nich uhnilá a jedna cibule docela šla, ale ta druhá pomalu rozmáčená. Vše jsem důkladně očistila a dala do suché nové hlíny, tak snad to přežijí no uvidíme za tu cenu? Obě mají mimča, tak snad aspoň mimi budou v pořádku, takže se také těším jaké překvapení se z nich vyklube
Když jsem je přesazovala, tak jsem si nevšimla, že květní stvol už vysoký asi 10cm je z boku až u krčku nahnilý a když jsem sáhla na střed krčku, tak hrůza samá hniloba. poupě jsem vyřízla, cibuli vydlabala a zasypala jak tady někdo radil skořicí nic jiného doma nemám. Na to jsem přišla až když jsem nasadila brýle normálně nebylo nic vidět. Cibule je pěkně velká, tak snad to přežije a co vlastně vykvete to se uvidí později, hlavně ať to ustojí. Příště budu muset lépe prohlížet a nebo chodit na nákup s brýlema
To je tedy pech!!! Snad alespoň cibulku zachráníš! To víš, oni v obchodech buď nechají na suchu nebo zalejí hodně! Držím palec, ať ji zachráníš.
To znám taky bych pořád něco nakupovala. Nyní se mi otvírá první květ na podobně koupené cibule z obchoďáku. a dokonce nebude ani červená a zdá se docela podobná tomu co je na obrázku. - taková dorůžova no jsem zvědavá..
Držím palečky, aby to byla nějaká pěkná barvička!!! Taky bych hledala důvod, proč nutně do kaufáče potřebuju
Tak mám zase jednu z obchoďáku a rozkvetla docela pěkně rozhodně mám jinou nežli červenou což mě teda potěšilo nejvíc. Mám tedy zatím rozkvetlý jen jeden květ, ale stvoly pokvetou dva tak pak přidám další.
kdyby tak někdo tušil co by to mohlo bejt..........
Je krásná kdysi jsem měla podobnou .
Moje neznámá rozkvetla oběma stvoly najednou .Mám z ní radost, škoda že zůstává jako neznámá. Fotila jsem včera poprve jiným foťákem ale ani to není moc rozdíl. Ta barva odpovídá skutečnosti.
Hezká, velmi něžná
To je právě to nejnapínavější, to očekávání, co se vlastně vyklube. Držím palečky, aby byla plnokvětá! A jestli nebude, bude určitě taky krásná! Už se těším na další foto.
A já Kaufland nikde poblíž nemám. To není fér! Jsem zvědavá, co se vám z cibulek vyklube.
Vykvetla mi o víkendu tato amka. Koupená v Kauflandu s cedulkou červenou. Barva je červeno-černá. Moc mě potěšila, protože takovou další nemám....ani náznakem. Říkám si, že by Benfica???
Jsou nádherné. Je to vždy velké napětí, než se otevřou a ukážou, jaké budou! Povedly se!
Stránky Předchozí 1 … 13 14 15 16 17 18 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Neznámá Amarylka-4