Re: Amarylis-skupinka 3
Moc pěkná skupinka, jenom ta červená na listech se mi nelíbí
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Amarylis-skupinka 3
Stránky Předchozí 1 … 7 8 9 10 11 … 17 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Moc pěkná skupinka, jenom ta červená na listech se mi nelíbí
To je nádhera kvete ti to přímo úžasně.
Nádhera.
Krása
Paráda, sluší jim to!!
Nadhera, fakt nevim, která se mi líbí víc. Jsou parádnice.
to bude krásy, moje dvě cibulky zatím poupata tlačí z cibule, do květů daleko, ostatní poupata ještě tají..
Veľmi pekná skupinka. Spotlight vypadá ako dosť veľký kvet - koľko meria?
Řekla bych, že jen o trochu málo než F. Queen. Stvol jsem naměřila 42 cm od krčku, výška květu 14 cm, napříč květem 16 cm. Spíš to vypadá bohatstvím květů - je jich 7 na třetím stvolu. (Vrchem jsem přes všechny květy naměřila 27 cm.) Ještě jeden stvol se připravuje. Cibule jsou od prodejců dost "nasycené".
Už se připravuji na sběr pylu od obou tečkovaných...
Tak to je veľký a pekný kvet. Peľ určite odlož.
Tyto tečkované já miluji! Ještě jsem viděla panašovanou (různě žíhanou), ta taky "neměla chybu". Mám ráda, když není vše podle šablony. O to větší je pak překvapení.
Gervase?
Byla jsem odhalena! Byla ve skupinové objednávce z Holandska. Při užším výběru jsem ji, bohužel, vyškrtla. Příště na ni určitě dojde!
Vám to všem tak úžasně kvete! To je prostě pastva pro oči, nádhera. Ty moje potvůrky pořád spinkají. Zatím se vzbudila jen jedna mamčina, tak tu jsem poctivě odevzdala. Já už se tak těším, až se vzbudí i ty moje.
Miniskupinka, bohůžel první cibulku Evergreena zahubila vlnatka a tohle je za ní náhrada
Krásná náhrada.
Jo, jo Evergreenek je nádherná amka a ta sytě červená je také moc pěkná skupinka se povedla.
Malá ale krásná. U mne už to pomali končí. Ještě tam tostou ale dva stvoly .Jeden je to miminko od tebe .
Vosičko moc pěkná skupinka, krásně ti to kvete a už takovou dobu paráda.
Nádhera moc pěké na pohled a Mont Blanc už je běloučký !!
Pěkné jsou obě
Krásné...krásné...mě dokvétají a ostatní si dávají pauzu...tak se potěším těmi vašimi
Stránky Předchozí 1 … 7 8 9 10 11 … 17 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Amarylis-skupinka 3