Re: Elvas
Karen, jako vždy je to krasavec
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » double » Elvas
Taky pěkný.
poved se Ti moc, bravo!
Gratuluji, je to radost pohledět ...mooooc pěkný,ale i ty ostatní co vám kvetou
Jirko moc pěkný,máš i krásný fotky gratuluji
Je moc krásný, bohužel v pátek jsem ho hodil do smetí.
Nádhernej tak ten mi chybí ,nemužu ho sehnat.Ilonko gratuluji.
Je moc krásný,radost pohledět.Jani já mám dvě dospělé cibule,ovšem bohužel oba pořád léčím. U jedné mám mimčo,ale zatím jej nenabízím, cibule není dobrá .Možná budu ráda že mám sama něco. Jinak bych ti ji nabídla. Uvidím co bude příší rok, jestli se vzpamatují. Je to to mimčo co jej měl slíbené David,mimčo ale nerostlo.Teprve po vyjmutí ze země se ukázalo proč. Mateřská cibule je bohužel z půlky podpučí okousaná z venku,nyní se zdá že se to zhojilo.Tak si tě zatím napíšu ale je to do budoucnosti.
Je krásnej, ale není k poznání,čím to asi je!!
Nevím. Málo světla,...Nebyl na okně, až nyní. Loni byl vybarven. Uvidím další květy.
Od manžela jsem dostala cibulku a měla to být Aphrodite. No a není. Je to Elvas. vůbec nejsem sklamaná, protože je krásný. Ovšem pokud by měl někdo mimi, tak bych adoptovala. Třeba by se našlo něco na oplátku. Mám slabost pro ty něžné...
Jeden z mála, který mi vykvetl z cibulek, které mám déle a nebyly kupované letos.
Všechny cibulky se mi strašně zmenšily po postřicích SUBSTRALem. Vlnatka sice zmizela, ale příjde mi, že cibulky amek byly tou chemií velmi oslabeny, rozhodně nehubila jen vlnatku. Máte s tím někdo nějakou zkušenost?
Je to nádherný květ a pěkná fotka
Nádherná!
Elvas já považuji za jednu z nejhezčích amarylek. Několik roků mně taky nádherně kvetly měla jsem dvě no myslím že snad jedna přežívá ale tak hned nepokvete.
Karen, přišla jsem o dost cibulek kvůli vlnatce, naštvalo mě to, ale prostě to je příroda. Co se dá dělat.
To co se stalo tobě, tak to se opravdu rozdejchává těžko.
Jak jsem psala výše, ta chemie, kterou jsem likvidovala tu vlnatku, tak jako by blokovala vývoj cibulek a všechny se zmenšily. Stejně jak to popisuješ ty, hodně mi to připomíná. Velké se zmenšily a ty malé, nebo nějak postižené velmi často nepřežily.
Určitě musí být člověk velmi opatrný při používání....
Ten je nádherný krásně sytě červený střed a moc hezké lemování, jedním slovem nááádhera
Krasavice jako vždy. Jednou se taky dočkám, já se jen tak nenechám odradit.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » double » Elvas