Téma: Kříženci
Dobrý den všem, protože se tu množí nabídky na výměnu kříženců ( i já mám nějaké navíc) měla bych pro všechny jeden návrh....Protože smyslem našeho "snažení" a křížení je hlavně ten výsledek (co z toho bude)a bohužel se ho dočkáme až za pár let, jsme těch "několik let" plni očekávání a pořád čekáme co z toho bude (můj případ). Jenže pak máme z domu botanickou a to taky úplně nejde.....(nová odrůda je velké pokušení...). Navrhuju proto, pro ty, kdo bude mít zájem, jestli by jsme neudělali nějaký "zájmový kroužek" (pro notorické křížitele) a že by jsme si pak mezi sebou měnili ty své výpěstky pod podmínkou, že každý by pak poslal fotku autorovi křížence, jak mu vykvetl jeho výpěstek-aby měl i autor nějakou zpětnou vazbu, aby mohl se ze své práce radovat.... Taková adopce amarylisů na dálku....:-)). Podle mého názoru je to výhodné pro obě strany. Křířitel nadšenec získá po několika letech fotku svého "výtvoru" a pro nového majitele to bude o to větší potěšení a překvapení co z toho vykvete a získá tak zajímavý kousek do sbírky..... Chce to ale nějaký organizovaný systém....Napište mi prosím své názory....Kopci