Re: Apple Blossom
Moc pěkná. Prý voní?
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » jednoduchý » Apple Blossom
Moc pěkná. Prý voní?
Voní, přirovnala bych tu vůni k durmanu, ale mnohem slabší a jemnější. Když odhrnu záclonu, abych se s ním potěšila, tak zavoní.
Dlouho jsem tuhle amku měla, ale nevěděla jsem nic o seřezávání podpučí a postupně mi cibule zeslábla až jsem o ni přišla. Taky jsem nevěděla, že voní a nenapadlo mě abych ji očichala, tak jen z doslechu
Krásně ti kvete.
Moc pěkná já ji mám ráda. První mi umřela při otravě ale mám letos novou z obchoďáku. Voní ta tvoje???
Já už pár dní pozoruju, že mi tam něco voní... Myslela jsem, že je to záclona (když s ní pohnu). Včera jsem očuchávala extra AB, když jsem to tu četla... voní tak nějak kytičkově.
když přeložíš název této amky je to květ jabloně - asi tím chtějí říct že voní po jablkách .
Moc jí to sluší! Krásně ti kvete.
Krásná amka, mně ta vůně nejvíc připomíná hodně naředěný durman.
Ty já nepěstuju, proto nevím...
Opravdu moc pěkná, ani se mi nechce věřit, že už ti nic nepokvete vždyť ti snad kvetly celý rok
Ilonko, bylo by docela symbolické, že jedna z Apple Blossom sezónu zahájila koncem listopadu a druhá nyní sezónu ukončuje:
http://janavosicka.rajce.idnes.cz/Hippe … -_2017_18/
Ještě ale pár květů bude. Docela mě mrzí, že cibule koupené loni zjara hlavně u Lukonu většinou odpočívají. Asi si zvykají na nové prostředí. Třeba ještě některá překvapí a vykvete zrovna po vystěhování na balkón...
Jani, mám také problém s podzimním nákupem vůbec neraší už je mám měsíc na balkoně a vůbec nic, tak nevím asi to nebyla rozumná koupě na podzim, příště nechám nákup na jaro.
Tak už také letníš? Počasí je parádní už je mám na balkoně měsíc a za sebe mohu říct, že se jim daří, vyrážejí nové silné listy a mají krásnou zelenou barvu.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » jednoduchý » Apple Blossom