Užitečné: zmenšení fotografie janforman.com rajce.idnes.cz imgup.cz 2i.cz
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » jednoduchý » Amorice
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Jani moc pěkná
Ano Jani, veľmi pekná.
Díky. Dneska jsemjí přenášela a je možné že voní????Docela výraznou kořeněnou vůní. :cool:
Karen mám ji od Jirky tak věřím že je to ona.Ale je pravda že ta tvoje je realnější.Počkáme co na to odborníci.Už ta vuně je zvláštní ale nic jiného v okolí nebylo. ( Že by halucinace?)
Já bych řekla že se rozhodně víc podobá Sydney nežli Amorice.Mně ještě Sydney nekvetla mám ji teprveteď z objaednáných u Eurobulbu.
Holky,loni jseme ji určily jako Amorici,ale teď vidím,že to asi vážně bude Sydney.Loni měla červené barvy o dost méně a tak jsem po tom dál nepátral.
nevím, Sydney je podobná hodně, ale drobné rozdíly tam podle mě jsou. porovnávala jsem ji se svými staršími fotkami (letos ještě nekvetla) a s Pavlovou v nedávno založeném tématu a přijde mi, že Sydney má širší okvětní plátky, to zelené hrdlo u ní pokračuje dál od středu po těch bílých proužcích a nemá ten červený kroužek dole v hrdle...
Jani,máš pravdu je opravdu nádherná
Pěkná záměna
když už jsem ji měla od loňska tak tak moc zase nepotěší - akorát ,že ta z loňska letos nekvetla,ale je zdravá a olistěná.
a Karen, za co je to záměna? chvíli jsem tu nebyla, tak jsem trošičku mimo, ale asi se to časem někde dočtu....
měla to být Sydny.Tak zatím mám jen dvě ze šesti
Karen já to mám obráceně .Měla to být Amorice a je to Sydney.
Amorice právě že už mám druhou nemáš taky dvě? že bychom si to vyměnily
Karen,já mám dvě,tak pokud se nic nestane,tak si je můžeme vyměnit.
Já mám dvě Amorice..ta loňská letos nekvetla ale loni ano. Ta letošní má květy opylené .
Ty máš dvě Sydney? Tak jo, můžeme je vyměnit. A to by jsme udělali kdy? Tu loňskou mohu třeba hned(teda po 18.5).Ta letošní ještě kvete a je opylená.
No já je mám obě zasazené a téměř v květu,tak bych ji asi řešil až na podzim.
Já mám dvě Misty a Sumatry tak jestli přežijou vyměním.Po jedné mám doma po odkvětu .Misty je volná a Sumatru chtěl Jirka a druhá S. má 2 mimča tak kdyby měl někdo zájem.
Misty já taky rád.Vyměním či zaplatím.
dj.joop ta moje teďka dokvétá tak bych ji mohla dát z domu až tak za měsíc - teda jestli udrží semeníky na druhém stvolu.Tu od loňska mám už vysazenou venku. Máš tu zamluvenou sazeničku Double Roma co byla řízkovaná. Teď jsem ty řízky konečně rozdělila a jsou prozatimě zasazený. Tak jak by moje Amorice byla hotová poslala bych to dohromady a ty mi tu tvoji jak budeš moct - až na podzim.Nijak nespěchám je jí u tebe dobře.
Jirko dobře když přežijou tu námrazu tak ti je na podzim dodám.
Mám věřit cedulce, že to je Amorice? V první chvilce jsem váhala jestli to není Vitátum, ale snad podle mé dřívější fotky to záměna není.
Taky jsem ji měla a myslím, že tvoje ta správná. Moje nepřežila otravu .Přikládám ti obrázek té mojí
Hm opravdu to vypadá, že by to mohla být ona. Kvete mi teprve podruhé. Prvně to bylo v roce 2014. Porovnávala jsem fotky a Vitátum nemá ten červený lem. Tak to tedy bude ona. Díky
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » jednoduchý » Amorice