Re: Lady Jane
Jani tak tě mezi námi vítám
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » double » Lady Jane
Stránky Předchozí 1 … 4 5 6 7 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Jani tak tě mezi námi vítám
Jani vítej. Tvůj příběh je úžasný - takový učebnicový příklad každého z nás amarylkářů . Ujmeme se každé cibulky a přibrzdí nás až nedostatek místa v bytě A tak to asi má být ......
Už se těším na fotky kvítků.....
Nádherná, stejně jako poprve. Tak ať se jí daří i nadále.
nádhera, jak ti to pořád kvete!!!
Potřebovalo by být trochu chladněji. Květy by déle vydržely. 35 je příliš.
Stojí na S stranu, ale i tak je nyní jak v sauně! Ve stínu na balkoně na jih je i v 17:15 ještě 32 °C.
Děkuji za komentáře a přeju, aby letnící se kytičky nás všech nabraly co nejvíce síly na další kvetení.
Krásně ti to tam pořád kvete.
Moc pěkná. Zatím než se vypne, tak mi připomíná tulipán
Krássná , jsem zvědavá jestli ta moje pokvete i příště jako jednoduchá. Taky po odkvětu vypadala že odejde, ale nyní jí začínají růst nové listy. Kvetla taky bez kořenů a to měla ze začátku i nějaký list. Ilonko, ty ji máš taky nově koupenou? Moje byla od Eurobulbu.
Ilonko, je nádherná! Ta tvoje původní u mě kvete vždy v létě. Už je vystěhovaná na balkoně, snad si v létě zase vzpomene s kvetením!
Moc pěkná, asi přibude na mém seznamu.
Karen je z poslední objednávky od Zahradnictví Spomyšl, zatím od nich kvetou dvě a obě správně. Jani ta byla vděčná také mě kvetla každý rok.
Ilonko dík za doplnění. Nejspíš je to důvod proč mně vykvetlo něco jiného .Ale i ta moje se mi líbila. Ta barva u ní je docela zvláštní. Hlavně že se mi vzpamatovala už jí roste třetí list. TAk jak půjdou ven přesadím ji do zeminy nyní byla v Perlitu a na dno květináčku trocha zeminy.
Moc krásná amarylka... Plnokvětou mám jen jednu, že bych si dala Lady Jane na seznam přání?
LJ patří mezi mé oblíbenkyně.
Je opravdu moc pěkná, také jí mám ráda
Je nádherná, dělá ti velkou radost...
Nádherná
Páni, vážně moc pěkná.
Taky ji obdivuji, já ji měla nově kupovanou ale vykvetlo cosi jiného, ale cibule je dobrá a aspoň roste.
Je moc pěkná, před měsícem v Holandsku jsem si koupila na tržišti tři cibule. Byl to takový chvat, že si vlastě ani nepamatuji jistě, které jsem nakonec dala do toho pytlíku. Jen vím, že všechny měli být plnokvěté. Z jedné je Rilona a další měla být Lady Jane, ale poupě mi zatím příjde nějak tmavší. Třetí by měla být Pasadena, ale kdo ví...
Přepravky vrchováté s cibulemi obřích rozměrů, které zákazníci snadno pomíchají. Opět to je napínavé...
"Přepravky vrchovaté s cibulemi obřích rozměrů"..... toto kdybych viděla, asi by mě kleplo!!!
Jork vždyť je jedno co vykvete hlavně, že jsou zdravé a o to větší radost pokud se vyklube právě to co jsem myslela že jsem dala do pytlíku také jsem tam před lety byla a jak píšeš nevěděla jsem kterou si vybrat měli jich opravdu hodně a cibule velikánské
Stránky Předchozí 1 … 4 5 6 7 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » double » Lady Jane