Téma: letnění hvězdníků r.2018
Nová téma na rok 2018. Už sa nám to rozbieha , tak píšte sem.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » letnění hvězdníků r.2018
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Nová téma na rok 2018. Už sa nám to rozbieha , tak píšte sem.
Pavle zrovna jsem si říkala že pořád je otevřená jen loňská skupinka . Ještě že tě máme!!!
Teda normálně vám závidím, já už mám dávno po odkvětu!
Anor je to pořádně napínavé máš je pěkně olistěné a vůbec nevypadají jako malé cibulky jsou krásně bohaté. Moc se těším s tebou jaké krasavice vykvetou
Také bych řekla, že cibulky vypadají nádherně. Držím palce... jen malé upozornění. Doporučuji vypnout v mobilu funkci polohy fotografovaného předmětu. Stalo se mi to taky, ale už si nepomatuji jak jsem to nakonec vypnula. To neporadím. Každému nic kde je tak pěkně rozkvetlý květináč
Děkuju za pochvaly, asi se jim u mě líbí. Jork děkuju ti moc za tip, už jsem to vypla, vůbec jsem nechápala, proč se mi tam ta mapička ukazuje. Ten telefon je chytřejší než já.
Mám stejný problém.
Np teda už jich máš taky spoustu. Kam je plánuješ stěhovat v dalších letech???:)
Aby tě nakonec nevystěhovaly. Já zatím stále nedoplnila původní počet před otravou tak je to dobrý. Letním na dvoře jen na jednom místě a bývaly nastavěné na třech!
Máš to moc pěkné a máš jich hodně. Musím se hodně krotit, ale jde to velice těžko, takže občas neodolám a nějaká nová přibude venku už je mám všechny a včera jsem narazila na nové poupátko, pokvete Tosca. Mám z nich radost letos se jim velice daří, snad lépe jak jiné roky, jestli je to tím, že šli ven o měsíc dřív? Těžko říc
Karen neboj však ty to doženeš
Díky za důvěru už na tom pracuji!!
Tak to je pořádná porce , co se divím, jsem na tom stejně. Máš pěkné silné
Máš to moc pěkně upravené a roslinám se tam viditelně líbí
Souhlasím s Karen! Jsou naprosto výstavní!
Seřazeny v jednom šiku
Ó děkuji všem
Teda to jsou sbírky!
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » letnění hvězdníků r.2018