Užitečné: zmenšení fotografie janforman.com rajce.idnes.cz imgup.cz 2i.cz
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Prodej hvězdníků » "nejlevnější zahradník"
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
https://www.nejlevnejsizahradnik.cz/Ama … _101_2.htm
Tak vosička mne předběhla! Také jsem tady nakupovala a jsme myslím obě spokojené cibulky nejsou tak obrovské jako někdy bývají ale vypadají dobře ,Jen je obě trochu dosušujeme. Žádná není narašená.
Vypadají moc pěkně
Vosičko, tak to už je nemoc, nepošlou tě za chvíli na léčení ? Je to moc pěkný koníček, budeš mít kde bydlet ? Máš velké štěstí, že bydlíš sama u mě už by to neprošlo
Ilonko, já sama nebydlím a k tomu mám ještě 5 pejsků!! ale taky si již říkám mělo by už stačit no a vidíš NESTAČÍ zrovna se rozhlížím kterou tam ještě vzít. !!
Ilonko, však mě již znáš! Na amarylkách se mi líbí, že jsou v létě venku (na balkóně) a na zimu jdou spinkat do sklepa. Nejhorší období je, když začnou odkvétat a ven ještě nemůžou.
Děvčata je sice pravda, že většinu času jsem sama (se psíkem venku), ale na víkend jezdí dcerka a jdou dny (víkendy) kdy nás je v bytě (2+1) 7 i více lidu.
Momentálně řeším dilema. Loni jsem kupovala AMBIANCI u firmy semena.osiva. Měla silnou spálu a přišla jsem o ni (myslím, že to samé měla Karen a Evča). Marně sháním, kde by se dala koupit (u té stejné firmy je momentálně ve slevě 105,-, ale bojím se, že bych dopadla stejně. Nemáte tedy nějaký tip, kde ji sehnat?
Před čtyřmi roky Ambienci, nebo Amorici nabízeli prodejci často a opravdu nyní nějak není v kurzu.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Prodej hvězdníků » "nejlevnější zahradník"