Re: Amarylis-skupinka 3
To bude krásy až rozkvetou, jestli pak to bude na vánoce, nebo si pospíší?
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Amarylis-skupinka 3
Stránky Předchozí 1 … 11 12 13 14 15 16 17 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
To bude krásy až rozkvetou, jestli pak to bude na vánoce, nebo si pospíší?
U mne jdou do květu první tři :spartacus, rosy-star a nově ještě quito. Jsem na ně moc zvědavá všechny jsou z nového letošního nákupu.
U mě jde na květ Barbados, Magical Touch a Exotic Nymph vše také z nového nákupu
Moje rašící na květ jsou taky z letošního nákupu z ciziny (zatím asi sedm cibulí) a ještě Magic Green, co loni kvetla již dvakrát . Ta moc neodpočívala, ani neshodila listy a už tlačí znovu poupě. Takže ikdyby tyto kvetly na Vánoce, další je brzy doplní.
Jsem moc zvědavá, jestli a v jakém množství se letos předvedou moje dnes již "domácí" cibulky.
Pěkně ti to kvete mně ještě nic, ale taky se dočkám . Narašené mám 3 cibule.
Pořád se máš na co těšit, mě ještě pokvetou dvě nově koupené a konec, potom se budu radovat z vašich fotek a těšit se na jaro až se budou nosit ze sklepa do bytu a začne nový koloběh
Ilonko můžeš od nich odtrhnout oči?
No to je krásy. Musím ty svoje cibulky o víkendu zkontrolovat, ale nic nečekám, v zimě se u nás zatím vždycky spinkalo.
Jork obě jsou nádherné a pořád je chodím okukovat
krásná skupinka pěkně barevně sladěná
Moc pěkné, Neonek je nádherný a koukám vystrkuje druhý stvol
Tak to je mazec fakt nadherný Magical Touch poznám, ale tu světlou ne?
Aaach jo, asi nutně potřebuju nějakou rychlenou cibulku, aby mi na Vánoce vykvetla.
Nádherná dvojice. Magical Touch jsem včera dostala od Lukonu, ale na květ zatím nejde, moc se mi líbí .
Neboj, však vykvete mému to trvalo asi dva měsíce,je to opravdu moc pěkná amka. To ti přišlo hodně brzy viď? Není to tak dlouho co jsi objednávala, držím palce ať krásně rostou, kvetou a není žádná záměna
No ano netrvalo to dlouho. Objednávala jsem tak nějak ve čtvrtrk nebo snad v pátek a po neděli to bylo doma.
A to se mi ještě povedlo tu objedbnávku zvorat - při vyplňování se mi sekl noťas a já začínala znovu. Pak mi napsal majitel firmy že dostal objednávku stejnou 2x ale že mi to pošlouje jednou. Tak ferově jednal . Poděkovala jsem mu.
To je ale krásná skupinka.To já se s takovou krásou pochlubit nemohu, ale zrovna včera jsem sázela 13 narašených cibulek tak se taky dočkám.Zatím mám jen tyto tři .
Děvčata máte pěkné skupinky
Karen, máš je tak pěkný, že udělají hodně radosti a to těšení na tolik cibulek chystajících se ke květu...no parádáda .
Už se moc těším na ty pěkné fotky.
Krásná skupinka, radost pohledět.
Nádhera
Ilonko, moc pěkná skupinka!
Z mých kvetou dvě bílé, další tři rozkvetou co nejdřív. Dvanáct dalších je ve sklepě s poupaty a snad brzy přibydou další. Pak bude co fotit!
Exotic Star je moje cibulka přinesla jsem jí 1,1, ze sklepa jako první měla poupě a překvapila jak rychle vykvetla za dva týdny je malá a kvete prvně je to dceřiná cibulka od velké, kterou jsem někomu darovala mám z ní velkou radost.
Jani už se těším až ti zase pokvetou to se bude celý rok na co koukat hurááááá
Stránky Předchozí 1 … 11 12 13 14 15 16 17 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Amarylis-skupinka 3