Re: Zahradnictví Spomyšl
Mohu se zeptat,proč se dává skořice?
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Prodej hvězdníků » Zahradnictví Spomyšl
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Mohu se zeptat,proč se dává skořice?
Skořice je takové přírodní "antibiotikum", ale není tak agresivní jako třeba česnek. Doporučení na skořici jsem si přinesla z jednoho fóra o orchidejích (ale doporučuje se i jinde). Různými pokusy na poškozených cibulích (a že jich bylo) jsem zjistila, že to opravdu funguje. Když se poškozené cibule očistí a rány se zasypou skořicí, tak se hniloba nevrací a cibule se z toho dostane. Já mám úspěšnost 100% Ostatní už tady se skořicí taky experimentují a ohlasy jsou vesměs kladné.
Ano souhlasím s Anor a můžu jen říct díky skořici jsem zachránila hodně nahnilých cibulí a jsem jí za tuto radu vděčná. Jak se říká rada nad zlato
Ilonko, teď se skoro červenám Ae hlavní je, že to funguje. Škoda každé zničené cibule.
Aha, díky za objasnění. Naštěstí jsem nikdy neměla zhnilou cibulku.
V zahradnictví Spomyšl mají novou nabídku
V zahradnictví Spomyšl mají novou a řekla bych i rozšířenou nabídku, tak váhám jaké a kolik objednat mají i neobvyklé co jsem ještě neviděla koukněte
Ilonko, ty mi dáváš!!! Taky vidím asi 4-5, které nutně potřebuji... Jak ti drží ty cibulky od nich?
Jani objednávala jsem u nich 2x ta první objednávka byla hrozná, ale je pravda hned mi paní poslala peníze zpět a nechtěla ani vrátit zboží, takže jsem je zasypala skořicí a všechny se vyléčily i kvetly a nemusela jsem vyhodit ani jednu a loňská objednávka z března byla úplně perfektní cibule velké a zdravé takže spokojenost a tak mám také vyhlídnuté 4- 5 cibulí, které nutně potřebuji
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Prodej hvězdníků » Zahradnictví Spomyšl