Re: Amarylis-skupinka 3
Krásná skupinka i fotka .
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Amarylis-skupinka 3
Stránky Předchozí 1 … 12 13 14 15 16 17 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Krásná skupinka i fotka .
Pěkná skupinka.
Koukám Jani, že Jewel trucuje a nechce ukázat ani jeden plnokvětý květ , ale stejně je pěkný
Jani, Jewel sice kvete jednoduchými květy, ale má jich spoustu. Určitě Tě i tak potěšil.
Děvčata, děkuji! Jsem ráda i za to, že kvete jednoduše. Květů má hodně. Momentálně mi kvetou jen tyto dva bílé. Pomalu se ale připravují další...
To bude parády... sousedi puknou závistí.
Anor, možná máš i pravdu. Ale chodí kytičky okukovat i pěstitelky z okolí. Paní z protějšího domu občas i nějakou kytičku podaruje. Prý mám málo!
Vosička má lepší sousedy .
Jani krásně jdou na květ to bude parády a krásných fotek
Moc jí to sluší!!
Krása
Krásná skupinka
Krásně ti to nakvétá a moc krásná skupinka vede můj oblíbenec Evergreenek u mě ještě oba spinkaj
Krásný pohled do okna to bude až všechny docela rozkvetou. To budeš mít pod okny nával. .
No to je nádhera!!! Nemám slov!!!
Tak už nám začínají nakvétat, bude se na co koukat krásná skupinka.
Krásná skupinka!
Krása, moc pěkně ti kvetou
Jani znovu prohlížím tvojí skupinku a vpravo v růžku máš papilko ? Nebo špatně vidím.
Krásně rozkvetlé okno. Mně dneska rozkvetl letošní první kvítek, až se vypne, tak taky přidám fotečku.
Anor, už se těším na fotky vašich amarylek. Mně zatím většinou kvetly nové cibule. Starým se nějak nechce!
Po včerejším pádu garnyže se dnes vše opakovalo s tím, že se vylomila půlka držáku (dřevěného)... Tak jsem se dala do focení jednotlivých kousků (=cibulí, aby to nevypadalo, že toho držáku. ) Ovšem skupinku jsem neudělala.
Ilonko, ta až vpravo je cybister Mystica. Zatím se poupata rozvíjí.
Krásně Ti to kvete Jani, máš se čím kochat.
Stránky Předchozí 1 … 12 13 14 15 16 17 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Amarylis-skupinka 3