Re: Cherry Nymph (Chernym)
Druhý stvol kvete první květ ještě je tam jeden
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » double » Cherry Nymph (Chernym)
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Druhý stvol kvete první květ ještě je tam jeden
já jí snad žeru
Perfect.
a zase ta červená co nedovedu pořádně vyfotit. Teprve první květ se dneska otevírá.
Fešácká, loni jsem od Japy dostala malou cibuličku, tak se ještě nějaký rok budu těšit.
Tak jsem se dočkala, po 5 letech co jsem o tuto krásku přišla po otravě jsem si znovu koupila CHERRY NYMPH- od Lukonu Glads Včera rozkvetla . Sice jen dva květy a skoro docela bez stvolu - cibulka je asi trochu utrápená, ale je to ona . Tak mám radost.
je moc pěkná, akorát stonek mohl být trochu delší víc by vynikla, ale buďme rádi, že vykvetla
To si říkám taky, ale hlavně aby cibule byla OK trochu se o ni bojím. Vystrkuje další stvol ale listy ne.
Je moc pěkná, taková roztomile kapesní. Mně teď nakvétá cibulka koupená u Lukon Glads a stvol má taky nižší než jsem u svých amek zvyklá. A navíc dost změkla, ale už vystrkuje špičky lístků, tak snad budou obě v pohodě.
To je dost zajímavé ještě jsem se s tím nesetkala
Taky jsem něco podobného ještě neviděla ,myslím ten list v květech. Jsem zvědavá jak to bude vypadat dál, až se poupata otevřou. A že moje Cherry Nymph odpovídá tomu co jsem objednala??no však to není od Nej zahradníka ,ale od Lukonu Glads. Tak jsem zas tak moc překvapená nebyla. ,ale radost mám to ano. Ještě aby byla cibule zdravá. Ten krátkej stvol mě trochu leká.
Dovolím si ji dát ještě jednou. První "kvítek" již "uzrává", další dva jsou v plném květu. Jsou tři, i tak dělají bohatou kytici.
Hledala jsem místo, kde nejlépe vystihnout jasnou červenou barvu...
Je to krasavice
Ta je úžasná!! Taková kytice se zase tak často nepodaří!!
Wow
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » double » Cherry Nymph (Chernym)