Re: Amarylis-skupinka 3
I když se nemohu zrovna chlubit ničím tak krásným jako vosička , ale konečně mi kvetou najednou aspoň 3 květy tak aspoň něco
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Amarylis-skupinka 3
Stránky Předchozí 1 … 13 14 15 16 17 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
I když se nemohu zrovna chlubit ničím tak krásným jako vosička , ale konečně mi kvetou najednou aspoň 3 květy tak aspoň něco
Kájo, krásně ti kvetou. Máš zase jiné než já, tak můžu taky obdivovat. Clown nevím, zda bude on a Charisma byla zaměněná. Je radost z každého květu!
To je teda něco . Já jsem taky fotila a mám jich jak jsem se domnívala hodně! Ovšem s tebou se rovnat nemohu. To je jako v květinářství.
S vosičkou se porovnávat nemohu, ale taky je mám hezké že!!
Moje se teprve začínají otevírat.
Děvčata máte je obě moc hezké, jedna skupinka hezčí jak druhá je na co koukat
Tak ještě dnešní, již více rozkvetlou moji skupinku.
Paráda
Krásně ti to kvete!!
Děvčata, je to radost, jak pěkně vám to kvete! Poupátek máte taky ještě hodně, tak bude co obdivovat...
Jani, to jsou všechny co mi zatím pokvetou je jich celkem deset a ráda bych aby vykvetli než odjedu, tak je chodím každý den tahat očima ještě jedna bude kvést na balkoně v truhlíku koukala jsem už má také poupě venku z cibule, ale jestli to stihne do odjezdu to je ve hvězdách
No u mne, jak to tak vypadá to bude pomalu končit . Pomalu dokvétají všechny ty poslední květy na okně . A bude to u mne končit. Ještě tam mám jedno poupě ale to již snad měsíc jen vyhlíží z cibule a nehejbe se. .Tak se chystám že přeskládám co půjde aby se jich na okno vešlo co nejvíc a již jen budu koukat jak se jim daří...
Tohle je pohled na okno před 5 dny....škoda že to tak rychle odkvétá.
Karen krásně ti kvetou, máš pravdu květy dlouho nevydrží a to je škoda, ale co se dá dělat budeme pozorovat jak rostou nové lístečky a to také dělá radost a třeba najdeme malou špičičku poupátka to je potom velká radost
Přesně tak . Ono to čekání a těšení na to co vyroste je snad ještě lepší než ten vlastní květ.
Je nádherná !! Co bys mohla chtít víc??
Jani, krásně rozkvetlé okno naopak tentokrát potřebuji aby vykvetly všechny rychle za týden odjíždíme, tak ať je vidím v plné kráse až přijedeme budou už po odkvětu. Nemám žádné nové všechny jsou loňské a starší a ani nic vzácného řekla bych obyčejné druhy, ale máš pravdu mám z nich radost
Mně již nekvete nic, ale snad ještě se něčeho dočkám.!! Vidím tři docela maličké poupátka ale teprve vykoukla z cibulek. Ale hlavně zásilka se konečke pohla a tak se těším a koukám z okna!!
Krásná skupinka, jen kdyby chtěly kvést častěji a průběžně celý rok, aby bylo z čeho se těšit
Ilonko, dělají ti radost!!!
Překrásná skupinka.
Nádherné skupinky. Taky mám jednu vyfocenou, jen se musím dokopat a stáhnout fotky do počítače. Snad přes Velikonoce...
Je nádherná !!
Tahle skupinka se ti moc povedla. Koukám, že tam máš i vlastní kříženečky, to ti moc gratuluju!
Stránky Předchozí 1 … 13 14 15 16 17 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Amarylis-skupinka 3