Re: Barbados
Věřím že máš velkou radost. Taky bych měla
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » jednoduchý » Barbados
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Věřím že máš velkou radost. Taky bych měla
Ilonko, to je paráda! Kvetou nám letos ještě v červnu. Tak potom nezapomeň dát fotečku, ať se taky potěšíme!!!
Všem, kdo nahlídnou, přeju krásný den!
Taky jsem ji měla a to od Nej .zahradníka. Kvetla krásně i nějaký list měla , ale docela bez kořenů- Včera jsem vyhazovala docela shnilou cibulku. Tvoje je krásná. Máš ji taky od stejného prodejce? Dávej pozor jestli zakořenila. Moje vypadala tak dobře, vůbec mě nenapadlo jak skončí.
Karen poprvé kvetla v listopadu jako nová mám jí ze zahradnictví Spomyšl a teď pokvete už podruhé, myslím že je pěkně zakořeněná, v květináči sedí pěkně pevně, cibule je také pevná, listů má docela hodně a hlavně strašně dlouhé nic nenasvědčuje, že by byla špatná. Zatím dělá radost. Je škoda takové krasavice.
Tak to je dobře. Bylo by škoda, kdyby jsi dopadla jako já.
Je krásný, radost pohledět.
Však stojí za pokoukání. Je fakt povedená.
Je to opravdu nádherná amarylka, má krásné velké květy, líbí se i manželovi a to je co říct
Tak po minulém nezdaru mám tuto krasavici znovu. Jen tentokrát ze záměny a zase od Nejlev. zahradníka. Jen doufám že mi vydrží.
To je krásná záměna Karen, taková barvička člověku zvedne únorovou náladu.
No jasně je krásná a zvláště se mi líbí jak je ten květ velký. Jen je mrzuté, že já si ten Barbados taky vybrala a objednala a jestli nebude záměna i tady budu jej mít dvojmo, ale aspoň to budu moct porovnat přímo na svojí fotce. Zatím ale je do jejího kvetení daleko.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » jednoduchý » Barbados