Užitečné: zmenšení fotografie janforman.com rajce.idnes.cz imgup.cz 2i.cz
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Amarylis-skupinka 3
Stránky Předchozí 1 … 15 16 17
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Tolik jako Jana mi jich nekvete, ale aspoň něco mám taky . Jani nádherně máš nazdobené okno.:)
No né, tady už to kvete o stošest! Krásné skupinky.
Já se sem chodím jen kochat a vzpomínat, jaké to bylo, když takto kvetly. Letos aspoň rostou a vypdají lépe než loni, tak třeba narostou a příští rok mě potěší květy.
Máte je holky výstavní!
Zdravím vás, jsem tu nová ráda by přispěla snímky amarylisu ale ještě nevím jak na to. Amarylisy máte super
Mirab: Zdravím, pod záhlavím fóra je odkaz na janforman.com. Je to externí uložiště fotek, které automaticky vygeneruje kód pro vložení obrázku do fóra. Rádi se všichni podíváme na tvoje krásky.
Zdravím vás nějak to nejde seděla jsem nad tím do noci
Ach jo tak napíši něco o sobě, amarylis jsem začala pěstovat nedávno první koupila v kvetinářství a pak v Uni Hobby. A na stránkách našla za dobrou cenu nabízel Bakker celkem pěkné cibule které všecky pokvetou některé i po dvou stvolech. Jsou to nádherné velké květy, některé jemně voní
Ahoj Mirab. Nahral som video ako vložíš fotku cez Janforman na svoje Rejce - https://pavelmt.rajce.idnes.cz/Amaryllis_kvety
Video je na konci fotiek. Snáď ti to pomôže.
Krásné, blahoželám.
No vida, zadařilo se. Krásné květy!
Nádhera.
No to je nádhera !! Já ti mohu jen závidět, ale to říkám stále, že.! Edo ahoj ,že se taky ukážeš, co kytičky? ještě se jim stále věnuješ??? Já teda ano, jen všechny co by mohly kvést spinkají. Na oknech mi rostou jen semenáče a dorost. Tak snad časem!
Máš je moc krásné Jani, nádherná skupinka a to Papilko se Ti taky povedlo.
Dnes mám trochu zvláštní skupinku - obry a trpaslíky...
H. Exotic Star, Matterhorn, dole Tosca a La Paz
Svělé, na kvetení docela brzo.
Toto jsou nové cibule koupené v Penny a Lidlu. I ve sklepě jsem našla několik cibulí, které jdou již na květ. Ale ještě si počkáme, než vykvetou. Letos mi prvně pokvete kříženeček (Charisma x Sweet Nymph) od Onky a na něj jsem moc zvědavá.
Dám ještě jednou tu bílou plnokvětou, ve špičce květu růžové zbarvení. Rozkvétá třetí stvol. Bohužel jméno nevím.
Není to skupinka, je osamocený. Místo spánku se hvězdník rozhodl vykvést, ale listy žloutnou a asi odpočívat bude... Cibule koupená zjara v Bauhausu, měla čtyři stvoly a po odkvětu zůstala pěkně pevná.
Všechny moc zdravím.
Stránky Předchozí 1 … 15 16 17
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Amarylis-skupinka 3