Re: hvězdníky
jasné..hniloba a nejaké červíky fuj
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » hvězdníky
Stránky Předchozí 1 … 5 6 7 8 9 … 22 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Evi brzo se nám sem vrať.Držím palce.
Karen ,mě teď kvete bílá a taky voní,je to jediná cibulka co voní.Jiné ne.
Šla jsem očuchat Jewel a taky slabě voní Helenko ty naklíčený semínka jdou krásně Pikote už mají 5,5cm,Sydney a Suzan jsou menší ale snaží se :rolleyes: :rolleyes:
Zuzko,asi vím,co máš na mysli.Taky jsem je měla...jsou z hniloby.Tak ořezat do zdravého,ošetřit,nechat řádně oschnout a zasadit.....
A previcur použij i na zálivku,krásně to tu popisoval Eda myslím u hniloby cibule....
červíky? také tenké biele...ako mrle vypadajú
No fůůůj, to tak ještě!! Teda s tím jsem se nesetkala- teda naštěstí.Oni asi likvidují tu odumřelou tkáň z cibule.Ale kde se teďka tam berou , bylo docela chladno na takovej hmyz. A co ta koupel v teplé vodě?? Na tu narcisovou mouchu se to používá.Mirek o tom zrovna psal.
Nejsou to náhodou červici smutnic. 7mm dlouhé s černými hlavičkami?
odkaz na fotografii larvy smutnice: http://www.carniplants.cz/images/smutnice02.jpg
V tom odkazu jsou jakoby skleněné..Já je měla bílý a hnilo to pod slupkou,kde byl stvol,takhle skrytý
Macku, larvy smutnic jsou trochu průhledné, je to správně, asi to bylo něco jinýho.
Evi to je nádhera to by bylo kdyby kvetly najednou ale takhle ti budou dělat radost dýl
Evi, čtyři stvoly je obdivuhodné. Hodně fotografuj, protože se taková úroda stvolů na jedné cibuli se hodně dlouho neuvidí. :o :o :o
Evčo, nikdo se k tobě nepřipojuje, že měl 4 stvoly, jseš tedy jednička, tak se máme co snažit získat druhé místo. Mám pro tebe připravené to papillio, jak jsi mi psala . Ale teď je nejdůležitější, abys ten špitál opustila co nejdříve, sebe dala do 100% stavu a opět jsme mohli číst tvé dobré komentáře. Karel
Jaké kdo máte zkušenosti se zahradnictvím PETRO ? Já první a velmi špatné. 15.ledna jsem si objednal 6 cibulí a včera přišly 2 s tím, že ostatní pošlou na podzim. To ani náhodou, protože takovou hrůzu už nechci ani vidět. Ani nevím co s nimi, jestli vrátit nebo vyhodit nebo pracně zachraňovat ? Tak pozor na PETRO. Jestli se povedou fotky, tak na druhé je další pohled na moje kancelářské pole. Karel
Karle to není pole to je rajská zahrada prostě nádhera
Karle taky bych brala takové kancelářské pole.Ale šéf asi ne.
Heli prosím tě na té pet.lahvy to víčko tam necháš nebo ne? :lol: :lol: Nevím jestli to má být uzavřené uplně
Karle...já a Radek na ně čekáme....Tak nevím,jestli to radši nezrušit :lol:
Dodání jsem zaškrtla na únor,do teď nic.Ve středu jsem jim psala email,kdy budou posílat a bez odezvy.Přitom když jsem psala o doobjednání,to byli rychlí a ozvali se hned večer....
Díky za pochvalu mé kancelářské zahrady, ten Petro má v katalogu jarní a podzimní cibuloviny, proto poslal jen ty jarní a pak ty podzimní, pokaždé za 150 Kč za balné a poštovné. Už jsem jim napsal ostrý mail, aby stornovali zbytek objednávky, nechci s nima už nikdy mít nic společného. Karel
Stránky Předchozí 1 … 5 6 7 8 9 … 22 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » hvězdníky