Téma: Foto amarylis-skupinka
skupinka 2008
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Foto amarylis-skupinka
skupinka 2008
Náádherné fotečky....Zejména je bomba jak se zesynchronizovaly s tím kvetením takhle na jednou....Jinak vítám diskuzní forum a jsem moc ráda, že tu je.
Zdraví Jíťa
www.kopci.estranky.cz
Edo ....1 příspěvek, 3 foto, 3 amarylka(ta sytě oranž) zprava....jak se jmenuje? Jinak
Jenny, měla by to být Orange Souvereign. Fotografie je už dva roky stará. Tato odrůda má velké oranžové květy.
Jenny, měla by to být Orange Souvereign. Fotografie je už dva roky stará. Tato odrůda má velké oranžové květy.
Edo děkuju, nějak jsem to tušila....to je jedna z těch loňských dovezených...myslím, že z těch 6 mě 1-2 odešly do "kytičkového nebe"..tak jsem zvědavá jestli zrovna tahle "přežila.
Skupinka 2010. Začínají kvést a dalších 23 je na cestě, mají poupata.
Edo, to je krása, blahopřeji ke krásným květům
Edo....bomba-gratulace
Nádhera Edo palec nahoru :rolleyes: :rolleyes:
Super foto to je nádhera
Supeeeer!!!
Edo, přidávám se ke gratulantům, nádhera....! A taky jsem to ukázala manželovi, aby viděl, že já to mám zatím jen na oknách a na zemi a ne i na stolečku :-)))))
Je to krásné a máme se ještě moc co učit
Edo, krása veliká
Ty skupinky jsou opravdu nádherné - je to úplně něco jiného než jen jeden hvězdníček. Blahopřeji - krása......
Karen moc pěkné zátiší
Karen, moc krásný To by chtělo vyvolat a zarámovat To by byl krásný obraz
Karen nádhera...
Karen, pěkně ti to kvete, blahopřeji.
Dík za pochvalu,dřív mě to nenapadlo udělat z nich takové zátiší.
Karen....krása pohledět
Lidi.To je nádhera.Škoda, že nekvetou déle.
Není co dodat...krááása :cool:
Macek: moc pěkné...já sem svoji skupinu letos dávat nebudu,protože mi už skoro všechny odkvetly :mad:
ale příští rok se polepšim :cool:
Macek: gratuluji k titulu
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Foto amarylis-skupinka