Re: hvězdníky
Macku tys byla u mě? Ty tvoje vypadají zrovna jak ty moje jdu je vyfotit a hned pošlu PROMISE a ALLURE
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » hvězdníky
Stránky Předchozí 1 … 8 9 10 11 12 … 22 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Macku tys byla u mě? Ty tvoje vypadají zrovna jak ty moje jdu je vyfotit a hned pošlu PROMISE a ALLURE
Maci, ta Allure vypadá moc dobře, mě ta moje ořezaná asi odejde Pořád je bez kořenů, listy nerostou, květ zasychá Aspoň že ta Promise je zdravá a krásná
Evčo....to mě mrzí
Jani...Ty ji máš aspoň vyšší.Já myslela,že se otevře ještě v cibuli,ale dneska už má malinkatý stvolík
Teda holky doma mi tvrdí že jsem cvok.Pořád pozoruji kvitka,kafé piji s něma,povídám si.A hlavně když se chci uklidnit sednu si k nim a hned je mi lépe.
Budu mít pro vás dvě další fotky na pokochání -jedna už skoro rozkvetla a tu druhou pořád nemohu přemluvit.
A víte co jsem včera našla Exotic Star.Zachvíli mi bude kvést,jen teda nevím co jsem rozřezala místo něho.Už jsem se smířila s tím že o něj přijdu a on si vykvete z jiné cibule.
Heli to jsme asi všichni neboj jsi v dobré společnosti jednou se sejdem u dr.Chocholouška
Já to taky tak vidím ,ale je to dobré tam nás nechají ty kvitka sázet.
Helí..tak to Tě Exotic mile překvapil....
Já taky přijdu z práce a první co je,že oblezu své květinky.....
Holky jedním slovem máte to moc pěkné já dnes bojuji s počítačem ... chtěl jít ke mně vir ale mám dobrou ochranu akorát v ang. a tak mi to trochu trvalo -trvá....
Radku, dej pokoj s virama, teď když ti má zrovna kvést Aphrodite, stále čekám jak to dopadne.
Proti virům je dobrý český avast. Mám ho již mnoho let, je zdarma a nezklamal.
Já tam mněl AVG-přímo od zdroje ale on ten noutbuk s tím byl moc pomalej tak mi tam nainstalovat přímo od Microsoftu on je přes počítače profík dělá u fa.AVG tak mi to vždy pospravuje ale mám to tu chvílu tak jsem z toho mimo
Taky mám Avast a zatím bez problemů.
Já mam AVG a zatím bez problémů
tak dnes jsem dostal tu odrudu NIGHT STAR, nema ji tu uz nekdo? jsem na ni zvedav...
Ahoj,kde jsi se toulal....
A v jakém stavu Ti došla a od koho ???
vcera byl krusnej den, po praci sem vytuh,pak se probudil v pul11.,sel se umyt a zas vytuh-v praci byly vyjimecne na rade topoly-takovy pokus na vyteznost-nic pro me, a Night Star sem dostal od Lukonu, dnes byl u nas pán v praci tak mi jej privezl...
Miro..tak protekce,ju
Radošku to vrchní poupě je zajímavě oválný :rolleyes: a napíná Tě jak můje Papillio :lol:
Evčo ty mě ale zvedáš adrenalín
Jani, a čímpak?? Jak tak koukám, ta moje Fairytale vypadá jinak než ta tvoje Jsem zvědavá co z toho bude :cool:
Čím? ty se ptáš když vystavuješ takovou nádheru jeden hezčí než druhej Ta Fairytale nevím a ta Alure to bude asi opravdu něco jineho
Stránky Předchozí 1 … 8 9 10 11 12 … 22 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » hvězdníky