Užitečné: zmenšení fotografie janforman.com rajce.idnes.cz imgup.cz 2i.cz
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » hvězdníky
Stránky Předchozí 1 … 9 10 11 12 13 … 22 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Mě zase vykvetlo něco jiného,já se snad toho bílo červenýho nedočkám.
Heleno,to vypadá na Minervu
Ale chtělo by to lepší foto :cool:
Tada Evi ta Benfica to je legrační fotka jako by měla čtyři rohy a hlavičku ale barva je to úžasná..... Máš je všechny krásný.....
Schválně jsem tu Benficu (i všechny ostatní) fotila bez blesku, aby vynikly ty barvy. Ta Benfica vypadá zatím moooc hezky, barva je tmavá, krásná
Andi má pravdu ta Benefica je boží
To jo je skvělá,ale pozor, aby se cibule nevysílila :cool:
Robe, taky jsem přemýšlela jestli nějaký stvol neuříznu do vázy, protože přece jen jsou čtyři Ale kdosi tady psal že by se stvoly odstraňovat nikdy neměly... tak nevím :o
Já si myslím pravý opak
Když odkvete, tak ho taky uřízneš né?
Já jo, jakmile květ odkvete tak ho odstraním, ale někdo tady psal že květ nechává na cibuli, dokud se úplně nezatáhne... Uvidíme, chtěla bych tu Benfiku opýlit, tak nějaký stvol na ni ponechám na semínka
Bylo by vážně škoda o ni přijít,je nádherně tmavá....
Někdo to psal, ale nevím už kdo. Já stvoly uřezávám. Dobrý nápad je strčit do uříznutého stvolu savý papír, myslím, že to je rada od Karla. Už jsem to několikrát vyzkoušel a uříznutý stvol to pěkně vysuší. Mužou se použít papírové kuchyňské útěrky.
To určitě,jen kdyby to věděli i ti,co je pěstují ve velkém....Některé amarylky mi hnily právě v místě bývalého stvolu-Angeligue,dnes Vera...
To já je nechávm až zatáhnou. Zatím žádnej nezahníval .Až zežloutnou a změknou kývu s nimi ze strany na stranu až se uvolní a pěkně vcelku se vyloupnou.
Karen,když mi víme.jak se zalévá.Ve velkopěstírnách to asi berou hadicí.....Jako tuhle v Baumaxu-hezky hadicí a u otevřených dveří ven do zahrady :lol:
Ale zas na druhé straně mne překvapil dnes President Johnson konečně špička a Evrgreen druhej stvol tak snad ...
Zrovna mi přišel E-mail od rastlinky.sk že objednávku posílají v pondělí bebo v úterý mám u nich obj. Herkules a Roma tak uvidím co to bude mám všechny cibule jako překvapení ale nevadí hlavně aby byly zdravé :cool: :cool:
Jani, ja by som tiež chcela romu..ale z rastlinky.sk sa bojím to objednať
Zuzko to mi ani neříkej já mám nějakou smůlu objednávala jsem z Lukon Glads všichni byli spokojení a mě přišel Elvas z jedné poloviny shnilej a to mi má přijít ještě Brát
Radošku tak jsi se dočkal,ale stálo to za to,viď..... :rolleyes:
No dočkal konečně a opět jsem spokojen fakt to co bylo na obalu to zatím vždy souhlasilo
Stránky Předchozí 1 … 9 10 11 12 13 … 22 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » hvězdníky