Re: hvězdníky
Radku, je krásný. Aphrodite to nebude. Ještě se podívám jestli nějaký podobný nenajdu. Vypadá to, že dopadneš přesně jako já. Částečná podoba, ale není to ono a dodnes nevím co je to za odrůdu.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » hvězdníky
Stránky Předchozí 1 … 10 11 12 13 14 … 22 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Radku, je krásný. Aphrodite to nebude. Ještě se podívám jestli nějaký podobný nenajdu. Vypadá to, že dopadneš přesně jako já. Částečná podoba, ale není to ono a dodnes nevím co je to za odrůdu.
Radošku,on to totiž asi Lemon není....do žlutozelené barvy má daleko
Macku, to máš pravdu. Lemon Lime je žlutě jednobarevný.
Radku zatím jsem žádný nenašel, až se otevře, uvidíme celý květ.
Macku, ten tmavý krásný hvězdník také nemůžu najít. Trošku z Charismy něco má, ale ta barva je hrozně tmavá. Některé mají červenou skoro přes celý květ a jen dole jsou světlý. Je to samá záhada.
Jo,jo tak bude Noname-křižovatka
Radku, Aphrodite by měla mít červenou barvu ve středu na vnější straně okvětních lístků.
Jednu fotografii ukázkové Aphrodite jsem zkopíroval na porovnání. Uvidíš až se rozevře úplně jestli bude mít červené proužky.
No právě sem se díval na ty co máš na stránkách a nejvíc mi připomíná tu první fotku a ty ostatní jsou úplně jiné ještě počkáme je to první květ a když vezmu že ten apple blosom poprvé kvetl a mněl každej květ jinej a podruhé byl už přesnej a od této značky zatím vše sedělo tak nevím počkáme jak se zítra rozvine a poměříme a uvidíme
Jo Karen...vypadá podobně,ne-li stejně.Lemon to určitě není,uvidím,až se otevře pořádně a uvidím,co na to Eda..... :cool:
Ale ať je to co chce,ani jedna z cibulí neodpovídá objednávce a ta čtvrtá-Picotee se pozná možná za tři roky,ta minicibulka krásně roste a sama cibule pouští konečně kořínky
Marci mě se teda líbí , z ní mám radost, jenže s touhle jsem si objednávala ještě mimo jiné Limu a dostala jsem Green Goddes , tak že mám dvě bílé a mě to nejdřív děsně naštvalo, ale už jsem si zvykla, oba mají 4 květy a ten zaměněnej i dva stvoly.tak budiž. - u Bráta z 5 zatím dvě záměny.
To mě taky-konečně mám bílo.Brzy mi rozkvete Green Goodes z Baumaxu,tak budu mít býlích taky dost
Karen dívala jsem se na ty tvoje skupinky jsou krásné.Zaujal mě tam ten hvězdník bílorůžový -má malý stvol těsně nad cibulí.Co je to za druh?
Robe dnes jsem se snažila ji nafotit lépe.Vůbec se mi nedařilo.Vůbec nemám potuchy jak se jmenuje.
Helenko, ten růžovej hvězdník je v mých fotkách ve třídě pod č. 31h - léčení červené spály. Proto nemá stopku. Je to bezejmená a pochází z valentýnských krabiček v Penny. Taky se mi líbí ,ale zatím není moc jasný jestli vydrží.Po spále se rozjela hniloba a s tou pořád zápasím.
Ta tvoje nahoře je ale krasavice. nejspíš jsou to už nějací kříženci a moc krásní.
Evi moc pěkný
Eví,Radku.....gratuluji Vám,jsou krásné
Radku nádhera gratuluju ten se povedl
Evi na vás nemám většinu mám odkvetlou tak skupinka nebude
Jen nepovídej, aspoň si těch květů užiješ delší dobu Nám kvetou naráz, tak za pár dní bude po kochání :mad:
Radku, omlouvám se, zde když je rozkvetla celá je to skutečně Aphrodite. Nechal jsem se zmýlit, to bude tím, že jí nemám a tak jí ani pořádně neznám. Mě se na 4 pokusy nepodařilo dosud Aphrodite sehnat.
Zase to zlobí. Aphrodite má plno různých zabarvení, ale základëm jsou tři červené proužky vně okvětních lísků a pikotee linka.
Stránky Předchozí 1 … 10 11 12 13 14 … 22 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » hvězdníky