Re: Foto amarylis-skupinka
Díky Robe Až pokvete i ta Benfica a Fairytale tak to bude ještě hezčí
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Foto amarylis-skupinka
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 … 19 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Díky Robe Až pokvete i ta Benfica a Fairytale tak to bude ještě hezčí
Evičko hádhera to potěší srdíčko
Jani, to je taky moc pěkná skupinka
Karle, to jsou všechno krásné skupinky, mooc blahopřeji k nádherným květům V jedné skupince úplně vlevo ti jde na květ nějaká super obří cibule, co to proboha je?? Ta má obvod snad 50 cm Na té poslední skupinové fotce to jsou asi opravdu všechno odrůdy Apple blossom, kdyby ti jedna zbyla tak bych měla zájem Musím vykoumat co bych ti za ni poslala
Evčo, už končím (pracovní doba) budu až v pondělí, samozřejmě ti jednu cibulku pošlu a nemusíš hledat, co bys mi poslala. Tu velkou cibuli jsem koupil od vietnamce za 100 Kč, říkal že je bílá. Měla obvod 38 cm ,ale musel jsem ji oloupat ty vrchní suknice, tak teď má 34 cm, stvol má 10cm obvod. Je fakt mohutná a bude červená. Zkusím dát foto. Karel
No to je krásy.....gratuluji všem....Evča,Janča,Karel-super
Karle,ať už to doma stojí za to,když Ti zbyde jedna,tak si na mě vzpomeň....
Ty se stejně asi dost těšíš v pondělí do práce,co...zjistit,co Ti rozkvetlo,co odkvetlo,kde pouští nový list
Karen krásná skupinka....
Jo musím všechny pochválet moooc pěkné
Skupinky se nám nějak rozmnožily. Všechny jsou krásné.
Karen, kdybych nosila klobouk tak ho smekám Krása, krása a ještě jednou krása
Karle, taky bych si vzala jednu Apple Blossom, ta moje zřejmě odchází do věčných lovišť. Stačila by mi nějaká malá, co jí v jednom květináči vykukují lístečky. Jana
Ahoj Karle, jestli je ještě volná, tak bych si taky vzala cibulku Apple Blossom . Aktuálně můžu nabídnout malé cibulky Limy
TY ty ty provokuješ? krása
Jasně beze slov je to provokatérka Evčo nádhera
je to nádhera,co víc si přát
Marci nemusí pršet stačí když kape
Teda Macku moc pěkná skupinka ten tmavej je boží fakt nádhera
Karel, ja mám záujem o jednu apple blossom prosiiiiiiiiiiiiiiiiiim
Macíí, ja by som chcela takú tmavú ako máš ty...ak by mala cibulkuuu alebo keby sa mi podarí ju zohnať zatial mám vo svojej zbierke len 4 am.
Zuzko,ráda bych podarovala všechny,ale........už je na ní dlouhá fronta.Budu ji opylovat,tak snad budou semínka
Děkuji všem za pochvaly Marci, ta tvoje zaměněná amarylka za Papilio je fakt bezkonkurenční Opravdu nádherná
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 … 19 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Foto amarylis-skupinka