Re: Foto amarylis-skupinka
Macku, pěkné.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Foto amarylis-skupinka
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 … 19 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Macku, pěkné.
pišete o semínkách Helča mi poslala Gilmar 6 semínek vylezly 4 mám je nechat v té petce ještě přiklopená nebo už vršek sundat,lístečky mají asi 2cm raďte :o :o
Děkujůůůůůůů
Macku moc pěkný
Marcela tak to je paráda.
Díky,díky všem.....
Jani a jak oíšeš na PC -máš je pěkné
Karen dnes jsem v práci hleděla ta moje Benfica taky na druhém stvolu neměla žádný pyl -přesně jak si to měla ty.
Pavle já bych brala taky od všeho pár semínek.Co pošleš zato budu vděčná.helena
Macku v tomhle koutě trávím nejvíc času a na ty am. vidím na okno
Jani, ještě je nech přikryté.
Diky jasný snad je dochovám pak bych mohla někomu podarovat
Pavle, ráda ti pak semínka pošlu Dneska jsem zase opylovala Jinak taky bych už potřebovala vyřešit problém s místem
Marci, krásná skupinka
Mohl by mi také někdo poslat semínka,vyzkošel bych to vypěstovat
děkuju :cool:
Heli a odemne budeš taky chtít od všech semínek? Tak jsem se v tom opylování rozjela a jak se zdá - no abych to nezakřikla.V dohledé době bude ještě další Minerva zase ta světloučká tentokrát sama sebou opylená a pak tropikal Orange - docela sytě červená.
No a ještě pár fotek dnešních amarylek .
Robe,klidně ti pošlu, ale musíš počkat,teprve jsem teď opylovala
Robe klidně ti pošlu jen co dozrají ty co jsem o nich psala nahoře.Tak napiš adresu
Karen kdyby něco zbylo já to taky zkusím to co jsem dostala od Helči tak vzešlo
karen: krásná skupinka
Karen když vidím v te tvé skupince ten krásný ELVAS tak bych brečela mě přešel v uterý od Lukonu uplně snilej
Karen...nádhera.Elvas u mě vede
Janko myslím že zbude, mívám jich tak 60 v jenom semeníku. Tak přihrej adresu.
Evčo, včera jsem používala pyl od tebe na tu Benfiku. Na dnešní Herkules lila - co není lila ani trochu - půjdu až zítra ještě popřemýšlím co použiji. Ale mám novinku.Vzpomínáš na tu krátkou růžovou ? Ukazovala jsem ti že neroste jen odkvetla - tak dneska vystrčila první kořínek,jeden odkvetlý květ jsem jí tam zatím nechala .Tak myslím,že možná přece jen to ustojí a zůstane. To by mě moc potěšilo!!!
Karen...tak to Ti držím palce
Karen, tak hlavně že jsi ten pyl upotřebila Já taky dneska opylovala aby zítra nemusel manžel když nebudu doma Snad se taky zadaří a bude spousta semínek A za tu růžovou jsem ráda, je moc pěkná, tak držím palečky aby krásně rostla
Marci já s tebou soulasím ,že ten Elvas je nádhernej, ale nevím nevím, myslím,že zdravotně na tom nebude nejlíp.Jakmile vidím růst stvol z cibule šikmo takhle moc ,většinou má cibule potíž. Teda obráceně - ještě se mi nestalo, aby byla bez potíží ,když je křivej stvol. Právě tou krásně tmavou krezbou je krásná že a má velkej květ - no jen aby vydržela - listy nic moc.
Janko a co jsi s tou zhnilou cibulí udělala nešlo aspoň pokusit se zachránit nějaký ten řízek. ?
Jenny moc pěkný
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 … 19 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Foto amarylis-skupinka