Užitečné: zmenšení fotografie janforman.com rajce.idnes.cz imgup.cz 2i.cz
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » jednoduchý » Rilona
Dobrý hnojivo. Zítra možná budu mít květ Rilony, tak ho sem přidám.
Já dnes jednu uvazovala na kliku od okna.Potřebuji aby se trochu srovnala.Jinak přijde o květy.Vypadáto,že to bude Rilona,ale projistotu se ještě Edy zeptám.Jen co rozkvete.
Helenko uveřejni foto až Rilona rozkvete zítra mi jí doručí tak jsem zvědavá jak vypadá v realu
Na obrázku byla oranžovo- bílá proto se mi moc líbila
Já mám taky Rilonu došla zároveň s tím Blushingem ten odkvetl a Rilona jen do listů nic víc
Radku nestraš já myslímže už mám smůly dost nic není tak jak má být
Helenko vypadá už teď hezky pošli ještě rozkvetlou
Barva sedí na Rilonu. Mělo by to vyjít.
Taky jsem zatoužila po Riloně ale došla mi od Bráta tenkrát Apple Blossom ,ale krásná už odkvetla .
Radku ta Aphrodite je úžasná ani nemám odvahu říct nahlas, že se chci zařadit do fronty na cibulku.Ani nemám zrovna co nabídnout ,až časem.
Karen neboj ty mi nemáš co oplácet naopak já tobě a s tebou samo sebou počítám automaticky a jinak jsem tam dal od Milky vidělas jak rozkvetla ???
jéééééééé a jééééééé je to Rilona povedla se
Teda ta je nádherná přišla mi včera od Bráta tak jsem zvědavá jestli to bude opravdu Rilona
Snad se namě nebude Helenka zlobit, že jsem jí přesunul všechny příspěvky o Riloně. Heli, je krásná a blahopřeji.
Dnes mě také rozkvetla Rilona, ale jsem pomalý a tak přidám fotografi, jak budu mít volnou chvilku.
Edo proč by se zlobila to mi vtom děláme maglajs i když neumyslně aspoň to je pohromadě :cool:
Jani, pěkný fotografie se jinak v tom množství příspěvků ztratí, a už je pak nikdo neuvidí.
Tak se nezlob spíš ty na nás to víš žensky drbavý
Heli super ale já myslím že pokud to Edovi neva tak je to pod těma jménama přehlednější
Je moc krásná , gratuluji
Je fantastická už se nemůžu dočkat až mi pokvete Edo gratuluju
Nádhera ta nemá chybu
Fórum Amarylis - Hippeastrum » jednoduchý » Rilona