Užitečné: zmenšení fotografie janforman.com rajce.idnes.cz imgup.cz 2i.cz
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » double » Dancing Queen
Stránky Předchozí 1 2 3 4 … 9 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Taky ho máš takovej nizoučkej
JE první byl 15cm a druhej je jenom 10cm hlavně že se vzpamatoval a kvete
Já mám 20cm,ale vůbec mu nerostou listy
Robe máš pravdu listy jsou s bídou 5cm a nerostou
Ona asi cibule musí pořádně zakořenit
No ty moje jsou do deseti cm,teď nerostou,jde to do květů,ale je jich tam dost....
Já měla takový Elvas nízký dva stvoly najednou a překřížený teďka odkvetly ale co mě udivilo je její cibule. Je tvrdá jako kameň .Taky žádné listy nemám u ní je tam trochu povrchové spály.
Čuchám a čuchám a nic ale už odkvétá tak už možná nevoní-nesmrdí
Mě voní ta červená a bílá mi voněla.Jinak žádná
pěkný já měla na vyšším 4 na nižším 4 ale máš je nádherný je to pěkná odr.
Maci,mela ta Danc. Queen i bliznu nebo jen pyl,me kvete ted podruhe Red Peacock a ma oboje,snad i pouzitelne,tak ho zkusim samo opylit.Jenze prvni kvet kvete samostane a ty dalsi 4 co jsou na stvolu maji kazdy jine stadium vyvoje,tak nevim jestli se to z jednoho kvetu chytne.
Už jsem měla 7 květů a blizna byla asi na dvou-přirostlá,i pylu bylo móóóc poskrovnu.uvidíme,co provede teď.Ty první dva stvoly byly mini....
Dancing Queen měl na dvou stvolech po 4 květech a blizny byly přirostlé všechny
Ja som mal na Dancingu aj krásnu bliznu - ako u jednoduchej am - opelil som a nič. Asi sa to nedá.
Pavel
Ja si pamatuju,ze pred tremi lety mela teta venku na terase jeden plnokvety hvezdnik a dokonce samovolne se ji opylil.Jenze semena skoncila nekde v kontasu,bohuzel.
Taky mám Dancing Queen, ale bliznu neměl ani v jednom květu stvoly měl tři a kvetl vždy po měsíci. Ale s tou přirostlou bliznou jse se setkala u .Passadeny. Poprve když se mi to objevilo byla čnělka blizny přirostlá k okraji listu a v dlouhé části. Taky jsem se to pokoušela opylit.Neujalo se to ,jediné co jsem pozorovala bylo že květ kvetl nejdéle ze všech. Při druhém případě byla čnělka docela volná a stejně se semeník nevytvořil.Docela mě to sklamalo., myslela jsem si ,že to v tom druhém případě vyjde.
Eviprávě jsem zjistila že Dancing Queen mi začíná tlačit třetí stvol HURÁ
Jani, no to se někdo má. Já jsem po Dancing queen pátrala a pátrala, ale zatím na něj nemám štěstí
To byla jedna záměna z Baumaxu
Já mám taky ještě Allure z Baumaxu, ale protože je celá ořezaná, sotva přežila, tak letos už nepokvete... Třeba se z ní taky vyklube Dancing queen
já ho měla právě místo Allure a Hekker místo Fairytale ten je taky špatnej po odkvětu šel pod kudlu ,Promise jediná vyšla a není nic moc
Mám to stejně Jani, Fl. Hekkera bych potřebovala zkontrolovat, ale za týden mám sklízet semínka tak s ním nechci moc hýbat... trošku se mi nelíbí jak je v květináči neupevněný, a taky ty jeho mimča pořád nerostou.. no uvidíme až sklidím semínka. Mám na něm opýlené dva stvoly a na jednom stvolu drží 2 semeníky a na druhém 5 Divím se že rostou všechny stejně, všechny jsou baculaté jak hrom
Mně tlačí další stvol,ale vůbec z toho nadšenej nejsem,protože cibule nemá žádné kořeny
Po dlouhé době mi opět něco kvete Je to Dancing queen od Janky Ale vzal to opravdu hopem, stvol má jenom 10 cm
Evi paráda on ti chtěl ukázat jak vypadá
Stránky Předchozí 1 2 3 4 … 9 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » double » Dancing Queen