Re: hvězdníky
Robe napsala jsem si tě ,jak něco bude dám ti vědět.helena
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » hvězdníky
Stránky Předchozí 1 … 12 13 14 15 16 … 22 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Robe napsala jsem si tě ,jak něco bude dám ti vědět.helena
Dík za pochvalu musím ji nějak podepřít vyvrací mi květináč
Počkej Radku, ta druhá pod Aphrodite ,ta je od Milky? Tak to se mi třeba taky taková časem objeví mezi těmi miminky nechala jsem si jich tu ale 5-6 a ještě mi nekvetla jedna z těch vetších co mi tenkrát dala jako kvetoucí. Dvě kvetly a obě byly moc pěkný aspoň mně se zdály moc krásné,ale žádná se nepodobala té tvé. Mám je v albu pod čísly 7 a 9 tady v kolekci.
Evergreen nejdřív vyhnal listy, a konečně se napravo ukázal květní stvol
Začíná kvést zelený s červenými žilkami ještě jsem ho u vás neviděla až přijde syn vyfotí a vloží foto jsem úplný začátečník
Karen,už Ti dorazila ta amarylka od Klivie...??
Marci dneska ráno, ale nemohla jsem se dostat do počítače abych to oznámila,je vpořádku až na jeden list, ten asi už zůstane zalomený. Ostatní se krásně napřímily.
No to je krásy !!!
Evi, nádhera.
Evčo, když vidím takhle kontrastně zbarvené, tak, tak, tak nevím, co mám napsat. Prostě nádhera. Karel
Eví...povedl se Ti,paráda
Evi teda ty barvy to je nádhera
Evi kdyby ti zbejvaly někdy cibulky tak si na mě vzpomeň na semínka už nemám místo a nevím jestli z nich něco bude
Jani, to je samozřejmý Už tu pro tebe něco málo mám, tak brzy pošlu
Janka tak ti nebudem ani ja posielať semienka, potom ti pošlem radšej malé cibulečky, dobre?
Pavel
Pavle,kdybych mohla také poprosit o nějakou cibuličku jenom jestli nějaká zbyde zájemců přede mnou bylo hodně.Myslím že jsi chtěl nějaká semínka pošli adresu děkuji Ilona
Ilonka cibuliek by malo byť dosť ale najskôr na jeseň. Budú ale úplne malinké zo semienok zasadených v tomto období. Ja s pestovaním zo semienok tiež len začínam tento rok, ale úplne ma to chytilo.
Adresu ti pošlem. Budem ešte presádzať u svokričky, takže nejaká cibuľka sa nájde.
Pavel
Evi díky hodná holka :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Pavle taky děkuji budu radši za cibulky
Pavle děkuji moc adresu už jsem si napsala až sklidím tak pošlu.Dneska jsem opylovala tu neznámou je z Bruselu tak jí říkám bruselka vlastním pylem jestli se podaří tak pošlu zatím ještě jednou moc děkuji Ilona
Stránky Předchozí 1 … 12 13 14 15 16 … 22 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » hvězdníky